5 motive pentru care hoverboard-ul este un cadou cool pentru Crăciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi si odata cu el si febra cadourilor. Te afli de ceva timp in postura de Mos Craciun, dar pe măsură ce timpul trece, ideile se epuizează, mai ales ca nevoile si preferintele copiilor se schimbă constant. 

Un super cadou de Craciun pentru copilul tau poate fi un hoverboard. Iata 5 motive pentru care un hoverboard este un dar ideal pentru acesta.

Nu ai cum sa dai gres

Mergi la sigur. Un hoverboard va fi pe placul copiilor cu vârste mai mari de 7 ani în mod sigur. Pe lista de dorinte ale copiilor si ale adolescentilor din Romania se afla cu siguranta si acest produs. 

Este cool, in trend, cu diverse funcționalitati si nu ai cum sa dezamagesti cu asa o arma secreta de Craciun.

Tehnologia este viitorul

Noile generatii au aparut intr-o perioadă in care tehnologia se afla in plina expansiune. Copiii si adolescentii privesc tehnologia ca pe o parte integrata din viata lor, inteleg procesele din spatele fiecarui mecanism si au un alt ritm de viata.

Oamenii anului 2019 sunt deschisi in fata a tot ce este nou, tot ce ne faciliteaza si ne imbunatateste existenta, iar primii care imbratiseaza tehnologia sunt copiii si adolescentii.

Un cadou de Craciun pentru vara

Investitia pe care o vei face in perioada sarbatorilor de iarna se va amortiza rapid fiindca odata ce vine sezonul cald, copilul tau nu va mai avea nevoie de alte dispozitive pentru plimbarile pe afara.

Produse de calitate inalta

Produsele MonkeyBoardsunt în conformitate cu normele de calitate si siguranta. Hoverboard-ul vine cu o garantie de 24 de luni, iar in functie de ofertele active la momentul achizitiei poti primi si accesorii pentru acesta.

Este important ca produsul achizitionat sa fie unul de calitate, iar vanzatorul sa ofere garantie si suport atunci cand este nevoie. Produsele originale sunt trainice si sigure pentru copilul tau.

Un punct de reper in plus

Parintii sunt mereu atenti si precauti atunci cand vine vorba despre siguranta copiilor. Un hoverboarditi ofera un punct de reper in plus in momentele in care copilul tau este afara la plimbare. Vei stii ca este in parc cu prietenii sau in fata blocului deoarece acolo se poate da cu hoverboard-ul si poate face trick-uri noi cu prietenii.

Copilul tau se va distra de minune in compania prietenilor sai sau a altor utilizatori de hoverboard-uri in locuri pe care le cunosti, in apropiere de casa.

Bonus - profita de reduceri!

Sarbatorile de Craciun sunt ocazii foarte bune pentru a profita de reduceri. Urmareste evolutia preturilor si profita atunci cand gasesti un discount de pret.

 Intereseaza-te din timp in privinta culorilor, modelelor sau a specificatiilor tehnice pe care le prefera copilul tau. Investitia este pentru el.

Daca nu mai este la varsta la care ii scrie scrisori lui Mos Craciun, consulta diversitatea modelelor impreuna cu copilul tau, dar mentine un aer pur informativ si nu ii da de inteles ca te gandesti la achizitionarea unui hoverboard, ci doar ca te uiti pentru a te informa cu privire la noile tehnologii.

Gasesti o varietate de modele de hoverboard chiar aici, de unde il poti alege pe cel care crezi ca i se potriveste cel mai bine copilului tau.

Iti dorim multă inspiratie si spor la cumparaturi. Sarbatori fericite!

Iesi la plimbare pe o bicicleta electrica?
Tech

Iesi la plimbare pe o bicicleta electrica?

Cum ar fi ca, in urmatoarele luni, sa le dai un mesaj prietenilor si sa ii chemi la o plimbare pe o bicicleta electrica? Unii dintre ei o sa isi scoata din casa bicicleta electrica proaspat achizitionata, altii vor monta roata pe bicicleta lor preferata. Tu cu ce ai iesi la plimbare?

Mergi la scoala pe hoverboard?
Super idei

Mergi la scoala pe hoverboard?

Este una dintre cele mai cool metode de a-ti incepe dimineata. Nu mai e nevoie sa asisti la aglomeratia din mijloacele de transport sau sa intarzii pentru ca autobuzul a prins culoarea rosie la toate semafoarele. Hoverboardul este o modalitate cool si eficienta de a ajunge la timp unde vrei sa ajungi. Scoala a sosit cu pasi repezi, iar tu trebuie sa tii pasul cu ea, nu-i asa?