Black Friday 2018: MonkeyBoard iti pregateste ceva

La fel ca si tine, imi place sa ies din tipare. Merg prin jungla urbana pe un device in care ma regasesc cu fiecare curba, piesa din playlist-ul conectat prin Bluetooth si fiecare schema. Asa ca Black Friday 2018, in viziunea MonkeyBoard, nu avea cum sa fie altfel decat atipic.

Cum se traduce Black Friday 2018 in limbajul MonkeyBoard

Am adus Black Friday in 2018 si l-am pregatit cu reduceri pentru gadget-urile tale preferate de transport, hoverboard, bicicleta electrica. Insa, l-am extins si l-am facut sa dureze doua saptamani, in loc de o zi. Asa ca preturile vor fi scazute de vineri, 16 noiembrie (ora 00:00), pana sambata, 1 decembrie (23:59).

Ce reduceri aduce Black Friday

Timp de doua saptamani, poti alege cu ce hoverboard sa te echipezi in sezonul urmator. Printre ele se poate afla chiar si acel model in culorile pe care le asteptai sau cu roti ori specificatii tehnice care iti duc plimbarile pe hoverboard cu un nivel mai sus. Poti afla chiar si mai multe de la viitorul tau device, inainte sa il arati prietenilor.

De 6.5 ori hoverboard

Black Friday 2018 iti aduce noile modele de hoverboard-uri cu roti de 6.5 inch - White Shadow, Funky Pinkster si Eyez OnFire - la pretul de 699 de lei, dupa o reducere de 56%.

Tot 699 lei vor costa si modelele care te imbie la plimbare, adica Grafitti Cool, Graffo Xplorer, Groovy Rider, Camouflage Rider, Spectro Xtreme, Smart Navigator si Red Waver.  

Dupa o reducere de 42%, poti gasi si modelele Carbon Hero, Cherry Runner, GoWhite Line, Action Green, Koko Fun si Urban Glam la 699 lei.

Mai mult decat inch

Hoverboard-ul tau preferat inseamna mai mult decat inch si specificatii tehnice. Multumirea se masoara in trasee parcurse, distante cucerite si noi moduri de a stapani asfaltul. De aceea si modelele de mai jos de hoverboard-uri au fost pregatite pentru Black Friday 2018.

  • Hoverboard-urile cu roti de 8.5 inch costa 849 lei, dupa o reducere de 72%: Red Waver, Night Tracker si Graffo Xplorer.
  • Modelele Urban Dream si Grafitti Cool, cu roti de 10 inch, vor costa 799 lei, dupa o reducere de 68%.

Pachete combo, incluse in Black Friday 2018

  • Hoverboard 6.5 inch + hoverkart + geanta pentru hoverboard = reduceri de 66%.
  • Hoverboard 10 inch + hoverkart = reduceri de 71%.
  • Hoverboard hummer + hoverkart = reduceri de 74%.

Fa totul pe doua roti

MonkeyBoard aduce inovatia in jungla urbana si echipamentele electrice in Black Friday. Poti gasi modelele de roata electrica la reduceri de 38% si bicicleta electrica pliabila la preturi reduse cu 54%.

Urmatorul nivel? MonkeyBoard

Cuceresti jungla urbana cu fiecare pas. Treci de obstacole prin antrenament si manevre bine invatate. Iti faci un playlist atent studiat, astfel incat sa se potriveasca cu planurile tale. Asa se defineste MonkeyBoard si acest stil de viata iti propune.

Profita de Black Friday 2018, ca sa fii pregatit de noi aventuri in 2019. Fii pe faza, pe 16 noiembrie si grabeste-te sa iti comanzi hoverboard-ul preferat, cat inca mai este in stoc!

In cate feluri poti sa vezi orasul?
Super idei

In cate feluri poti sa vezi orasul?

Sa ma prezint. Eu sunt Monkey. Ai ajuns aici, asa ca uita tot ce stiai despre mine. Eu sunt dintr-o specie aparte, cea din jungla de beton.

Cum te pregatesti de o iesire blana cu hoverboard-ul
Super idei

Cum te pregatesti de o iesire blana cu hoverboard-ul

Stim ca ai iesit deja de multe ori cu prietenii si hoverboard-ul in aceasta vara. Ai hoinarit pe strazi, ai facut intreceri prin parc si te-ai distrat descoperind noi si noi locuri si trasee. Nu-i asa ca ai deja o groaza de amintiri care parca te fac să nu te uiti in calendar si sa vezi ca vara e pe sfarsite?