Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017

Vara aceasta nu trebuie sa ratezi niciunul din momentele frumoase pe care le petreci in aer liber. Astfel, pentru ca zilele de vara nu ar mai fi atat de frumoase fara un gadget si distractie, ar trebui sa ai intotdeauna aproape de tine un gadget cool, capabil sa dea oricand startul unei distractii pe cinste.

 Eu sunt un aventurier prin jungla, am colindat lumea in lung si-n lat pentru a descoperi tot ce este nou si ii face pe altii sa ma invidieze.

 Esti pregatit sa afli ce am descoperit?

Hoverboard it’s funny

Am descoperit un gadget care iti va oferi acele clipe de libertate si de satisfactie pe care toti le visam. Daca iti place sa ai parte de acele momente de adrenalina, acest gadget este perfect pentru tine. De ce? Pentru ca acest gadget, numit hoverboard, este doza ta de distractie, de momente cool si, in plus, este la moda printre toti tinerii.

 Foarte usor de controlat, in functie de pozitia corpului tau, hoverboardul este un transportator electric foarte inteligent. Condus cu placere, hoverboardul te duce acolo unde distractia te cheama.

 Este facut dintr-un plastic foarte rezistent, iar datorita rotilor din cauciuc ce confera stabilitate ridicata si manevrabilitate foarte buna stimuleaza cu usurinta dorinta de aventura. Acest board dispune de o tehnologie de ultima generatie, ce vine la pachet cu o telecomanda de tip wireless multifunctionala. In plus, sistemul de conectare bluetooth la telefonul tau mobil face din acest gadget un centru multimedia in jurul tau. Luminile LED de pe rotile hoverboardului te vor ghida prin jungla de beton si te vor atentiona semnalizand atunci cand bateria este descarcata sau ai depasit viteza optima de deplasare.

 Daca iti doresti si tu acest produs absolut magic, am pregatit pentru tine multe modele surprinzatoare: de la grafitti, urban, camouflage si pana la graffo sau night tracker.

Te astept la mine pe site monkeyboard.ro pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a deveni cei mai buni prieteni.



Penny board pentru tricks

 Penny board a devenit popular in foarte scurt timp. De ce? Penny boardul este usor, realizat dintr-un plastic rezistent, ideal pentru cei dornici de aventura, de viteza, de distractie si de trick-uri in skate park-ul din jungla lor.

 Penny board-ul a reusit sa-si castige propria identitate si sa adune multi fani dornici sa aduca culoare in viata lor.

 Cu design atractiv: lime, bluebuddy, bubble si juiceR asteapta sa fie descoperite si incercate de catre tine.

 Hoverboard-urile si penny board-urile sunt diferite prin structura si constructia lor, insa ambele au acelasi scop: te cheama la distractie alaturi de prietenii tai!

 

La MonkeyBoard se poarta reduceri de Black Friday
Oferte MonkeyBoard

La MonkeyBoard se poarta reduceri de Black Friday

Daca nu ai inca ACELE roti care sa faca lumea sa stea in loc in timp ce tu te misti in sincron cu melodia preferata, nicio grija, acum poti sa iti indeplinesti dorinta pentru ca avem cele mai mari reduceri la cele mai cool produse!

Black Friday la MonkeyBoard vine rapid si sta mai bine de jumatate de luna, mai exact distractia porneste pe 15 noiembrie si tine pana in noapte, pe 30 noiembrie.

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana
Tech

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana

MonkeyBoard ia cu asalt evenimentul Bucharest Technology Week si il decoreaza cu o prezenta inedita la evenimentul din Piata Universitatii, Bucuresti, intre 18 si 20 mai 2018. Mai exact, completam Tech Expo cu hoverboarduri, biciclete electrice pliabile si o roata electrica – tocmai bune de testat.