Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017

Vara aceasta nu trebuie sa ratezi niciunul din momentele frumoase pe care le petreci in aer liber. Astfel, pentru ca zilele de vara nu ar mai fi atat de frumoase fara un gadget si distractie, ar trebui sa ai intotdeauna aproape de tine un gadget cool, capabil sa dea oricand startul unei distractii pe cinste.

 Eu sunt un aventurier prin jungla, am colindat lumea in lung si-n lat pentru a descoperi tot ce este nou si ii face pe altii sa ma invidieze.

 Esti pregatit sa afli ce am descoperit?

Hoverboard it’s funny

Am descoperit un gadget care iti va oferi acele clipe de libertate si de satisfactie pe care toti le visam. Daca iti place sa ai parte de acele momente de adrenalina, acest gadget este perfect pentru tine. De ce? Pentru ca acest gadget, numit hoverboard, este doza ta de distractie, de momente cool si, in plus, este la moda printre toti tinerii.

 Foarte usor de controlat, in functie de pozitia corpului tau, hoverboardul este un transportator electric foarte inteligent. Condus cu placere, hoverboardul te duce acolo unde distractia te cheama.

 Este facut dintr-un plastic foarte rezistent, iar datorita rotilor din cauciuc ce confera stabilitate ridicata si manevrabilitate foarte buna stimuleaza cu usurinta dorinta de aventura. Acest board dispune de o tehnologie de ultima generatie, ce vine la pachet cu o telecomanda de tip wireless multifunctionala. In plus, sistemul de conectare bluetooth la telefonul tau mobil face din acest gadget un centru multimedia in jurul tau. Luminile LED de pe rotile hoverboardului te vor ghida prin jungla de beton si te vor atentiona semnalizand atunci cand bateria este descarcata sau ai depasit viteza optima de deplasare.

 Daca iti doresti si tu acest produs absolut magic, am pregatit pentru tine multe modele surprinzatoare: de la grafitti, urban, camouflage si pana la graffo sau night tracker.

Te astept la mine pe site monkeyboard.ro pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a deveni cei mai buni prieteni.Penny board pentru tricks

 Penny board a devenit popular in foarte scurt timp. De ce? Penny boardul este usor, realizat dintr-un plastic rezistent, ideal pentru cei dornici de aventura, de viteza, de distractie si de trick-uri in skate park-ul din jungla lor.

 Penny board-ul a reusit sa-si castige propria identitate si sa adune multi fani dornici sa aduca culoare in viata lor.

 Cu design atractiv: lime, bluebuddy, bubble si juiceR asteapta sa fie descoperite si incercate de catre tine.

 Hoverboard-urile si penny board-urile sunt diferite prin structura si constructia lor, insa ambele au acelasi scop: te cheama la distractie alaturi de prietenii tai!

 

Muzica pentru hoverboard sau cum sa imbini ce iti place
Super idei

Muzica pentru hoverboard sau cum sa imbini ce iti place

Cu cat calendarul duce inspre iarna, cu atat scad locurile pe unde poti sa te dai cu hoverboard-ul.

In cate feluri poti sa vezi orasul?
Super idei

In cate feluri poti sa vezi orasul?

Sa ma prezint. Eu sunt Monkey. Ai ajuns aici, asa ca uita tot ce stiai despre mine. Eu sunt dintr-o specie aparte, cea din jungla de beton.