De ce este MonkeyBoard-ul o idee atat de buna pentru un cadou de Craciun

Acest articol este o sugestie si te rugam sa il tratezi ca atare. Acum, ca am incheiat disclaimer-ul, hai sa vorbim despre hoverboard-uri. Este posibil sa nu ai unul si sa te gandesti ca cel mai nepotrivit moment in care l-ai cere parintilor este Craciunul. Sau poate ca ai deja un hoverboard si vrei sa mai astepti pana cand anunti ca iti dorecti unul mai performant, un MonkeyBoard.

Aici iti sarim in ajutor. Stim cat de tentant este un MonkeyBoard, mai ales dupa ce ai descoperit ca te poti da pe el in spatii special amenajate si disponibile iarna. Iti propunem cinci motive pentru care parintii tai ar trebui sa stie ce iti doresti si sa nu mai stea cu grija cadoului tau de Craciun.

1.      Imagineaza-ti momentul cand cauti sub brad

Ai un brad plin de globuri, beculete si beteala. Sub el se afla o cutie. Nu orice cutie, ci una mare, suficient de incapatoare incat sa gazduiasca un MonkeyBoard. Nici macar nu trebuie sa o mai zdruncini, ca sa deduci ce se afla inauntru…

...Exact, o alta cutie. Cea care include hoverboard-ul, garantia de 24 de luni cu service inclus, manualul de utilizare ca sa inveti sa il folosesti cat mai repede si sa fii in siguranta, o geanta cadou pentru a il putea transporta usor si un Fidget Spinner - bonusul nostru. Va fi un moment magic, in care stii ca, daca iti doresti un lucru suficient de tare, el se intampla.

2.      Aspectele tehnice sunt de partea ta

Hoverboard-urile MonkeyBoard sunt deja prietenii tai. Le cunosti suficient de bine incat sa stii cum functioneaza sistemul de conectare la muzica preferata prin Bluetooth, sistemul de lumini si multe alte optiuni de manevrare.

Dar totul nu sta in ce poate hoverboard-ul tau, ci in ceea ce iti ofera. Ai un produs original, fara riscuri. Poti contacta echipa MonkeyBoard oricand pentru intrebari sau informatii in plus.

3.      Ai un motiv sa iesi din casa

Poate ca ai tai sau alti parinti inca nu stiu ca hoverboard-ul poate fi folosit si iarna, chiar in spatii amenajate: gradini interioare unde ti se permite accesul cu device-ul tau preferat, zone acoperite pentru role si multe altele.

Daca ai un hoverboard acum, nu trebuie sa il tii in debara pana in vara. Poti exersa miscari noi si vei iesi din casa, in loc sa petreci timp la calculator, asteptand sa vina vara.

4.      Ai un motiv sa exersezi inauntru

E iarna, insa vei fi in miscare. Ai suficient timp la dispozitie sa incerci miscari noi si sa le dai maiestria de care au nevoie vara viitoare. Exersand intr-un spatiu inchis, amenajat, nu vei risca sa te accidentezi la fel de rau precum ai face-o intr-un parc.

In plus, vei fi activ. Stim deja cum se manifesta nerabdarea, atunci cand ai un device nou. Sunt sanse ca el sa nu stea, pentru mult timp, in cutie.

5.      Nu vei petrece timp singur

Hoverboard-ul inseamna, la final, ca vei petrece mai mult timp cu prietenii tai. Fie ca ii inveti tu pe ei o schema noua sau ei pe tine, vei sta mai mult cu cei apropiati, in loc sa iti gasesti o ocupatie singur.

Aceste device-uri au fost produsele verii 2017 si se anunta sa isi pastreze titlul si anul urmator. De ce? Daca anul trecut au avut rol de noutati, acum posesorii lor au trecut deja la nivelul avansat si sunt liberi sa isi exerseze cat mai multe scheme.

Recomandarea noastra

Am vorbit despre MonkeyBoard-uri si cum te pot ajuta ele anul viitor. Parintii tai ar trebui sa stie si ca, in perioada 15 – 29 decembrie 2017, pot achizitiona cu reduceri de Craciun la hoverboard-uri de pana la 67%. 

Arata-le avantajele unui MonkeyBoard si produsul pe care ti-l doresti si este posibil sa il gasesti sub brad.

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana
Tech

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana

MonkeyBoard ia cu asalt evenimentul Bucharest Technology Week si il decoreaza cu o prezenta inedita la evenimentul din Piata Universitatii, Bucuresti, intre 18 si 20 mai 2018. Mai exact, completam Tech Expo cu hoverboarduri, biciclete electrice pliabile si o roata electrica – tocmai bune de testat.

De ce este MonkeyBoard-ul o idee atat de buna pentru un cadou de Craciun
Oferte MonkeyBoard

De ce este MonkeyBoard-ul o idee atat de buna pentru un cadou de Craciun

Acest articol este o sugestie si te rugam sa il tratezi ca atare. Acum, ca am incheiat disclaimer-ul, hai sa vorbim despre hoverboard-uri. Este posibil sa nu ai unul si sa te gandesti ca cel mai nepotrivit moment in care l-ai cere parintilor este Craciunul.