De ce hoverboardurile sunt trendy si cool?

Hei! Salut din nou!

Ai vazut acele dispozitive de transport amuzante si distractive pe strazile din jungla urbana?

 Eu le-am vazut! Am descoperit ca sunt foarte funny si de indata ce m-am urcat pe hoverboard si-am colindat lumea intreaga pentru a ajunge chiar in propria ta jungla de beton.

De ce sunt hoverboardurile trendy si cool?

Cu siguranta ca exista numeroase motive pentru care aceste gadgeturi funny au devenit atat de populare, in special in randul tinerilor. In timp ce multi dintre voi il folosesc pentru ca va ofera adrenalina si clipe de libertate, altii il folosesc pentru multe alte motive, de exemplu: fie se duc pe el la serviciu sau la scoala, fiind foarte usor de folosit, inveti sa mergi pe el in nu mai mult de 10 minute. Si, inca ceva, il poti purta cu tine oriunde vei calatori. Easy, no?

 

Astazi voi arunca o privire in jungla pentru a-ti spune de ce hoverboardurile sunt atat de populare si modul in care prietenii mei le folosesc.

Sunt dornice sa calatoreasca

Exista ceva foarte distractiv la aceste gadgeturi de transport auto-echilibrate. Astfel ca, odata ce te obisnuiesti pe aceste hoverboarduri, vei fi capabil sa te plimbi in jurul parcurilor sau in alte parti ale junglei urbane cu usurinta si te vei simti cool impreuna cu prietenii tai.

 Cu vantul in parul tau si cu rucsacul pe spate, te poti deplasa in conditii de siguranta in jurul junglei fara a fi nevoie de a merge pe jos. De asemenea, hoverboardurile sunt perfecte pentru deplasarea si in interiorul cladirilor, mall-urilor etc.

 Boardul trendy iti face plimbarea sa fie colorata si cool in orice spatiu l-ai folosi.

 Psst, sa iti mai spun ceva: nu este nevoie sa inveti sa faci scheme complicate, pentru ca sunt de ajuns simple miscari ajutandu-te de ambele picioare, iar astfel poti sa-ti controlezi hoverboardul foarte usor si poti sa faci trick-uri impresionante.

Gadgeturi ecologice

Tu ai grija de natura? Eu DA!

 De aceea sunt aici, in propria ta jungla urbana, pentru a-ti aduce la cunostinta ca am pregatit pentru tine gadgeturi distractive si ecologice. Hoverboardurile au fost realizate sa nu produca absolut niciun fel de poluare pentru mediul inconjurator.

 Este cel mai simplu mod de a renunta la propria masina si de a sari pe noul tau hoverboard pentru ca acesta va reusi sa te poarte peste tot. Acum ai strazi noi de descoperit, parcuri si distractie maxima pentru a cuceri lumea intr-un mod ecologic.

 It’s trendy and cool! Incearca-l si tu, daca nu ai facut-o deja.

Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017
Fun, fun, fun!

Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017

Vara aceasta nu trebuie sa ratezi niciunul din momentele frumoase pe care le petreci in aer liber.

Black Friday 2018: MonkeyBoard iti pregateste ceva
Oferte MonkeyBoard

Black Friday 2018: MonkeyBoard iti pregateste ceva

La fel ca si tine, imi place sa ies din tipare. Merg prin jungla urbana pe un device in care ma regasesc cu fiecare curba, piesa din playlist-ul conectat prin Bluetooth si fiecare schema. Asa ca Black Friday 2018, in viziunea MonkeyBoard, nu avea cum sa fie altfel decat atipic.