Iti asiguram zambet pe orice tip de hoverboard

Gadgeturile de transport auto-echilibrate, asa zisele hoverboard-uri, scootere electrice, skateboard electric sau scooter cu auto-echilibrare, sunt minunate indiferent de dimensiunile lor: 6.5 inch, hummer sau 10 inch.

Eu folosesc hoverboard-ul pentru a ma distra alaturi de prietenii mei in propria mea jungla, de a cunoaste comorile ascunse ale junglei, de a hoinari pe strazile pustii, de a trai la maxim fiecare clipa de adrenalina pe hoverboard si de a ma simti cool. Tu il poti folosi atat pentru a te distra, asa cum o fac si eu, cat si pentru a te deplasa mai usor pe strazile aglomerate, pentru a ajunge la scoala, la o intalnire sau chiar la job.

Hai cu mine in propria jungla pentru a-ti prezenta cele 3 tipuri de hoverboard-uri pe care ti le pot oferi:

Cu Hoverboard 6.5 inch te deplasezi distractiv chiar de azi!

Hoverboard-ul 6.5 inch este cel mai bun transportator electric incepand cu anul 2017. Desi are dimensiuni reduse, se deplaseaza cu o viteza suficient de mare astfel incat sa iti asigure rapiditatea, siguranta si performanta necesare pentru a simti adrenalina la cote maxime si pentru a te bucura de acest gadget al viitorului.

Acest tip de hoverboard este prevazut cu doua roti cauciucate de 6.5 inch si atinge o viteza de pana la 18km/h. In plus, hoverboard-ul 6.5 inch pe care eu ti-l ofer vine la pachet cu o baterie de inalta calitate non-exploziva si non-inflamabila care iti va asigura o plimbare distractiva si sigura prin jungla orasului tau. Autonomia hoverboard-ului 6.5 inch dureaza pana la 20 km, iar acumulatorul are o durata de incarcare rapida, in maxim 120 de minute se incarca complet. So don’t worry. Te vei putea aventura fara griji in propria ta jungla, asa cum o fac si eu. Tare, nu?

Intra pe site-ul meu sa descoperi diferite tipuri de hoverboard-uri cool cu design creativ: Grafitti Cool, Camouflage Rider, Graffo Xplorer, Red Waver. Iar daca esti adeptul simplitatii, nu iti face probleme, in jungla mea gasesti hoverboarduri 6.5 inch cu design simplu, de exemplu: Urban Glam sau GoWhite Line.

Hoverboard hummer dedicat distractiei

Unul dintre cele mai fresh gadgeturi din acest an este hoverboardul hummer de 8.5 inch. De ce? Deoarece are o constructie impunatoare, desprins parca din filmele SF. Pentru a ma asigura ca nu va reprezenta niciun pericol pentru tine, hoverboard-ul hummer de 8.5 inch are in dotare numai componente de ultima generatie si detine doua motoare a cate 400 Watti fiecare.

Astfel ca motoarele hoverboard-ului hummer sunt controlate individual de utilizator in functie de pozitia corpului.

Cel mai tare lucru la hoverboard-ul hummer este faptul ca va strabate cu usurinta jungla orasului tau datorita rotilor preumatice de dimensiuni mari, 8.5 inch - 22 cm, iar autonomia de 20 km reuseste sa te poarte pe orice tip de traseu, la orice altitudine si pe orice vreme (ai totusi grija la apa).

Pe noul gadget al viitorului poti invata sa il folosesti in mai putin de 10 minute. In plus, hoverboard-ul este usor de depozitat si de transportat, fiind destinat exclusiv distractiei.

Hoverboard-urile hummer sunt un nou concept si merita sa fie descoperite pentru ca iti ofera siguranta, rapiditate si performanta. Vrei si tu un gadget de tip hummer? Eu m-am pregatit pentru a-ti-le oferi pe cele mai sigure: Night Tracker, Red Waver sau Graffo Xplorer.

Descopera-le si achizitioneaza-ti unul pentru a fi cool in fata prieteniilor tai.

Hoverboard 10 inch - “jucaria” virala a momentului

Eu sunt pasionat de plimbarile lungi prin parcuri cu role, bicicleta sau skateboard, insa mi-am dorit sa incerc si altceva, ceva nou. Stii ce am descoperit si m-a fascinat? Un gadget care imbina tehnologia avansata cu un design sportiv, modern si atractiv. Da, este hoverboard-ul de 10 inch. Este un transportator electric plin de aventura, prevazut cu senzori de balansare, giroscoape si microcontroler care actioneaza in functie de pozitia corpului tau.

Carcasa hoverboardul 10 inch este confectionata dintr-un material usor, necasant, tip ABS/PC, extrem de rezistent la socuri mecanice sau zgarieturi. Avantajul principal al hoverboard-ului de 10 inch este acela ca unghiul de inclinare este de 35 de grade, astfel ca am putut urca cu lejeritate si rampe mai inclinate.

Foarte practic si la moda in randul pasionatilor de “altceva” , asa cum sunt si eu, hoverboard-ul 10 inch se face remarcat oriunde si oricand.

In loc de concluzie

Fiecare hoverboard de 6.5 inch, hummer sau de 10 inch este alegerea potrivita pentru momentele de distractie deoarece il poti purta oriunde cu tine si este pregatit sa iti indeplineasca orice dorinta. Te-am facut curios sa le descoperi, nu?

Invata in 10 minute sa mergi pe hoverboard. E simplu!
Tech

Invata in 10 minute sa mergi pe hoverboard. E simplu!

Daca ti-ai facut curaj si ti-ai cumparat deja un hoverboard, iti mai ramane un singur lucru de facut: sa inveti cum sa il folosesti

Cum imi aleg hoverboard-ul pentru aceasta vara?
Tech

Cum imi aleg hoverboard-ul pentru aceasta vara?

Este inceputul unui sezon nou, asa ca intelegem de ce iti doresti un nou hoverboard. Chiar daca ai deja unul sau nu, important este sa fii multumit de noua achizitie. Adica sa iesi cu gadgetul de trasport cu prima ocazie, pentru ca este al tau si te reprezinta. Asadar, cum alegi un hoverboard?