Mergi la scoala pe hoverboard?

A inceput scoala si inca nu stii cum mergi pana acolo? Simplu, pe hoverboard!

Este una dintre cele mai cool metode de a-ti incepe dimineata. Nu mai e nevoie sa asisti la aglomeratia din mijloacele de transport sau sa intarzii pentru ca autobuzul a prins culoarea rosie la toate semafoarele. Hoverboardul este o modalitate cool si eficienta de a ajunge la timp unde vrei sa ajungi. Scoala a sosit cu pasi repezi, iar tu trebuie sa tii pasul cu ea, nu-i asa? Inainte sa pleci la scoala, uite cateva sfaturi pentru a avea o experienta eficienta si distractiva cu hoverboard-ul tau. 

Pregateste-te dinainte!

Esti imbracat si gata pentru o zi de scoala, insa asigura-te ca ai totul pregatit si pentru hoverboardul tau inainte de a pleca. Verifica daca ai luat geanta, pentru ca in timpul orelor hoverboardul sa fie acoperit. Astfel, geanta este si suportul prin care poti transporta cu lejeritate placa si, totodata, este si un mod sigur de a-l proteja. 

Asigura-te ca acesta este incarcat suficient pentru a nu te trezi fara mijloc de transport la jumatatea drumului. Nu uita de echipament corespunzator: cotiere, casca si genunchiere, doar vrei sa ajungi la scoala teafar, nu-i asa?  

Cunoaste drumul pe care vrei sa mergi! 

Traseaza-ti in gand drumul pe care il vei parcurge in fiecare zi pana la scoala. Daca doresti sa fie si mai palpitant, gasesti mai multe cai si diversifica-le la fiecare 2-3 zile. Evita drumurile deteriorate sau cu risc de accidentare. Cunoasterea drumului aduce avantaje: in primul rand, nu te vei rataci si vei ajunge la timp la ore, iar in al doilea rand, nu vei consuma inutil bateria hoverboardului. 

Vorbeste cu prietenii tai care au hoverboarduri si mergeti impreuna la scoala! 

Ce poate fi mai cool decat sa mergi cu gasca la scoala in fiecare dimineata pe hoverboard? Putine lucruri, cu siguranta! Nu pierde timpul, cheama-ti prietenii sa mergeti la scoala in cel mai cool mod! 

O ieseala de dupa? 

Dupa terminarea orelor, mergi acasa? Poate. Dar daca mai cutreieri putin orasul cu prietenii tai pe hoverboard? Porneste bluetooth-ul si pune muzica favorita in timp ce te plimbi inainte sa mergi acasa. Nu uita ca cel mai bine ar fi sa lasi volumul incet atunci cand asculti muzica la hoverboard, pentru a nu deranja lumea din jurul tau si pentru a evita riscul de accidentare. Poti vorbi cu gasca si sa propui o zi in care fiecare membru sa puna muzica. Va fi mult mai distractiv si….mai interesant. Si totusi, cand mergi acasa, totul devine mult mai palpitant atunci cand esti pe hoverboard!

Fii atent la trafic si pietoni!

Distractia este mult mai placuta atunci cand nu exista incidente, asa ca incearca pe cat posibil sa te feresti de eventualele zone periculoase pentru tine. Incearca sa eviti locurile cu mult trafic, zonele aglomerate sau terenurile accidentate. Din cand in cand, verifica bateria hoverboardului pentru a fi sigur ca nu vei fi surprins de acesta pe timpul drumului. 

De asemenea, nu uita ca in zilele in care a plouat sau a nins, folosirea hoverboardului nu este recomandata pentru ca exista risc mare de accidentare. Si mai strici si hoverboardul degeaba...

Cu toata atentia de rigoare, bucura-te de gasca de prieteni, de diminetile pe hoverboard si de plimbarile de dupa scoala!

Cum sa te protejezi cand mergi pe hoverboard
Tech

Cum sa te protejezi cand mergi pe hoverboard

Cu totii ne amuzam cand urmarim pe Youtube filmulete cu persoane care se aleg cu cazaturi

Descopera diferentele dintre un hoverboard original si unul fake
Tech

Descopera diferentele dintre un hoverboard original si unul fake

Descopera diferente intre un hoverboard original si unul fake. Iti oferim sfaturi pretioase si diferente intre un hoverboard original si unul fake pe site.