img

CONTACTEAZA-L
PE MONKEY!

Obiective

Obiectivul principal al echipei MonkeyBoard este acela de a oferi produse distractive, nastrusnice, care sa te cheme la aventura si servicii de cea mai inalta calitate. Pentru ca Monkey isi doreste sa-ti puna viitorul la picioare, te invita sa descoperi distinctele lui gadgeturi cu design urban si culori excentrice!

Hai si tu in gasca noastra!

Pe langa calitatea, siguranta si performanta produselor, MonkeyBoard iti ofera si garantie timp de 24 de luni, oferte si, in special, mentenanta si consultanta pentru utilizarea produselor achizitionate.

Vrei si tu sa intri in jungla de beton a lui Monkey si ai intrebari despre cum se face? Completeaza formularul sau contacteaza-ne!

HAI SA VORBIM

Date contact

Evatech Electronics SRL

CUI/CIF : RO36864555

Urmareste aventurile lui Monkey pe retelele de socializare:

img img img

Spune-ne despre problema ta!

MONKEY'S
BLOG

CRACIUN GABRIEL

Am primit hoverboardul in cele mai bune conditii de livrare si arata foarte bine. Pot spune ca este un gadget super cool. Recomand.

ANCA GHEORGHE

Cel mai tare gadget! Super distractiv. Nu imi vine sa ma mai dau jos de pe el.

ROBERT POPESCU

Pe langa designul jucaus, hoverboardul este foarte stabil, usor de folosit si super tare. Nu mi-a luat mai mult de 10 minute sa ma obisnuiesc cu el.

MONKEY'S
NEWSLETTER

Lasa-ne email-ul tau pentru a te invita la distractie in stil creativ. Bucura-te de cele mai fresh oferte! Promitem adrenalina fara spam 🐵!