Cum imi aleg hoverboard-ul pentru aceasta vara?

Este inceputul unui sezon nou, asa ca intelegem de ce iti doresti un nou hoverboard. Chiar daca ai deja unul sau nu, important este sa fii multumit de noua achizitie. Adica sa iesi cu gadgetul de trasport cu prima ocazie, pentru ca este al tau si te reprezinta. Asadar, cum alegi un hoverboard?

Pe langa pret exista atatea criterii pentru care poti alege viitorul tau device. Fiecare dintre ele te ajuta sa gasesti un produs care te defineste, potrivit varstei tale si contextului in care vei utiliza modelul. Sa vedem cum pornim de la zero si ajungem la hoverboard-ul perfect.

Totul incepe de la roti

Hoverboard-urile sunt disponibile cu roti in mai multe dimensiuni, pe care le vom analiza pe rand. Daca iti faci griji in privinta pretului acesta este, de obicei, acelasi pentru produsele dintr-o singura categorie. 

  • 6,5 inch: Cele mai usoare roti sunt si cele mai simplu de transportat. Dimensiunile si greutatea sunt cele mai mici, asa ca le pot achizitiona si cei de varste micute. Datorita acestor dimensiuni, hoverboard-ul cu roti de 6,5 inch merge cel mai bine pe suprafete netede, intinse, fara denivelari. 
  • 10 inch: Putin mai greu, hoverboard-ul de acest fel este mai stabil si face ca plimbarea sa fie mai lina chiar si pe un teren mai dur. Este mai dificil sa faci scheme cu un astfel de gadget, dar poti merge pe drumuri cu denivelari si poti folosi un astfel de hoverboard ca mijloc de transport. 
  • hummer wheels: Vrei sa faci off-road cu un hoverboard? Atunci modelele hummer sunt cele potrivite tie. Rotile hummer sunt potrivite adolescentilor si tinerilor deoarece sunt mai grele si, implicit, au nevoie de o greutate mai mare pentru a fi controlate. Aceste modele sunt si cele mai greu de transportat, dar merita.

Culoarea hoverboard-ului

Culoarea este un criteriu important pentru ca garanteaza ca tu vei folosi hoverboard-ul constant, fara sa fii stanjenit de culoare sau sa regreti ca nu ai ales o alta optiune. Catalogul MonkeyBoard este unul intuitiv, care iti permite sa alegi produsele si in functie de culori si modele. 

Ca sa ai alegerea si mai usoara, catalogul este dotat cu filtre ce te ajuta sa descoperi hoverboard-uri pentru copii/adulti, baieti sau fete. 

  • Gandeste-te daca vrei un model simplu, monocrom, fara desene sau alte pete de culoare. Asa iti vei da seama daca te indrepti catre un anumit model sau restrangi cautarea la o categorie de produs.
  • Stabileste o lista scurta. Multumita cautarilor pe baza de culoare, poti alege modele care contin auriu (de exemplu) sau pleaca de la o baza aurie completata cu alte culori.
  • Alege in functie de activitatile tale. Culoarea hoverboard-ului merge mana in mana cu locurile in care il vei folosi. Daca vrei sa mergi cu el la cumparaturi, atunci probabil ca porti haine comode, monocrome, care vor fi completate de un hoverboard colorat. Daca ai un stil de viata activ si o culoare preferata, atunci ea se poate regasi si pe hoverboard si vei fi recunoscut cand intri in parc. Sau in skate park :) 

Accesorii si specificatii

Modelele din catalogul MonkeyBoard sunt dotate cu Bluetooth, boxe interne, lumini LED si telecomanda wireless. Unele vin si cu o geanta speciala. Aceasta poate sa faca diferenta intre cat de comod va fi hoverboard-ul de transportat, atunci cand nu te plimbi tu pe el. Accesoriile sunt importante si au o utilitate exacta, iar lipsa lor te poate face sa nu iei gadget-ul cu tine de cate ori iti doresti. 

Facem o plimbare?

Dupa ce pachetul cu hoverboard-ul iti ajunge la tine acasa, nu uita sa lasi bateria la incarcat pe durata necesara. Apoi, poti sa incepi sa faci planuri.

Ti-ai strans gasca? Unde vrei sa mergi cu hoverboard-ul? Baga-l in geanta si hai la distractie!


Cum te pregatesti de o iesire blana cu hoverboard-ul
Super idei

Cum te pregatesti de o iesire blana cu hoverboard-ul

Stim ca ai iesit deja de multe ori cu prietenii si hoverboard-ul in aceasta vara. Ai hoinarit pe strazi, ai facut intreceri prin parc si te-ai distrat descoperind noi si noi locuri si trasee. Nu-i asa ca ai deja o groaza de amintiri care parca te fac să nu te uiti in calendar si sa vezi ca vara e pe sfarsite?

Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017
Fun, fun, fun!

Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017

Vara aceasta nu trebuie sa ratezi niciunul din momentele frumoase pe care le petreci in aer liber.