img

SERVICE
HOVERBOARDURI

Service hoverboard

MonkeyBoard isi doreste ca toti prietenii lui sa fie pe deplin incantati si multumiti de produse, astfel ca a pus bazele celui mai serios si performant service de reparatii hoverboard din Romania pentru ca viata hoverboard-ului tau sa fie cat mai indelungata. Iar impreuna cu echipa specializata pe reparatii hoverboard va gasi cele mai sigure si rapide solutii pentru a rezolva problemele tehnice aparute la hoverboardul tau.

Repararam hoverboard-uri

De accea, echipa MonkeyBoard, specializata in reparatii hoverboard, cunoaste in amanunt vehiculul hoverboard si este in masura sa iti ofere cele mai bune solutii de service si piese de schimb de calitate pentru a cutreiera din nou strazile junglei de beton a orasului tau.

Ai nevoie de service reparatii hovebroard? Completeaza formularul si spune-ne cu ce te putem ajuta. Nu este obligatoriu ca hoverboard-ul sa fie cumparat de la noi, tot ti-l reparam. Promitem promptitudine si solutii!

Spune-ne despre problema ta!

MONKEY'S
BLOG

CRACIUN GABRIEL

Am primit hoverboardul in cele mai bune conditii de livrare si arata foarte bine. Pot spune ca este un gadget super cool. Recomand.

ANCA GHEORGHE

Cel mai tare gadget! Super distractiv. Nu imi vine sa ma mai dau jos de pe el.

ROBERT POPESCU

Pe langa designul jucaus, hoverboardul este foarte stabil, usor de folosit si super tare. Nu mi-a luat mai mult de 10 minute sa ma obisnuiesc cu el.

MONKEY'S
NEWSLETTER

Lasa-ne email-ul tau pentru a te invita la distractie in stil creativ. Bucura-te de cele mai fresh oferte! Promitem adrenalina fara spam 🐵!