Cum te pregatesti de o iesire blana cu hoverboard-ul

Stim ca ai iesit deja de multe ori cu prietenii si hoverboard-ul in aceasta vara. Ai hoinarit pe strazi, ai facut intreceri prin parc si te-ai distrat descoperind noi si noi locuri si trasee. Nu-i asa ca ai deja o groaza de amintiri care parca te fac să nu te uiti in calendar si sa vezi ca vara e pe sfarsite?

Tocmai despre iesirile pe hoverboard vrem sa iti vorbim. Si despre hoinareala aceea de poveste pe care o sa o tot povestesti in prima zi de scoala. Hai sa vedem de ce ai nevoie ca sa fie perfectă…

O verificare in detaliu a smartphone-ului

Suntem de acord. Fara telefon parca nu poti sa iesi cu hoverboard-ul. Dar orice cunoscator al iesirilor pe hoverboard stie ca pot aparea situatii in care te simti ca si cum ai fi fara telefon. Iata cum sa le eviti.

➤  Incarca telefonul. Stim ca muzica nu consuma mult din baterie, dar muzica pornita incontinuu va avea efecte asupra ei. In plus, cand esti afara nici nu iti dai seama cat de repede trece timpul si te trezesti ca ai ascultat muzica de doua ore.

➤  Asigura-te ca ai deja acces la muzica preferata. Fie ca ai piese in telefon sau pe o aplicatie, vezi daca ai piesele noi pe care ti le doreai la dispozitie. Daca folosesti o aplicatie dedicata, asigura-te ca ai o versiune din care nu te intrerup reclamele. 

Bagajul de care ai nevoie

Daca tot mergi la sa te dai pe hoverboard-ul acela mega cool, de ce sa nu iti iei un ghiozdan din acelasi ”film”? Astfel poti sa ai acolo de rezerva si geanta, in cazul in care te prinde ploaia si trebuie sa opresti device-ul tau preferat de transport.

Apropo de ploaie, un hanorac sau o bluza din fas sunt ideale pentru zilele care se transforma in seri pe hoverboard. De ce sa risti o raceala care te tine in casa, cand poti sa fii prevazator si sa te bucuri de zilele dinaintea toamnei?

Prietenii + plan 

Stim ca vorbesti oricum cu prietenii despre locul si ora la care va intalniti. Ce-ar fi sa mergi si mai departe si sa stabiliti un traseu pentru iesirea voastra de final de sezon? Chiar daca vor mai exista iesiri dupa aceasta, e timpul sa ai una memorabila, planuita. Urmatoarele vor fi acele surprize placute din partea vremii.

Faceti un plan sa descoperiti locuri noi, intreceri inedite si multe altele. O distractie planificata este intotdeauna o distractie de poveste. Deci, ce idei aveti?

The hoooverboooard!

Cum ai putea sa uiti hoverboard-ul acasa tocmai cand pentru el te pregatesti de iesit? Este imposibil.

Dar inainte sa pleci nu uita sa ii verifici bateria. Ai suficienta sau mai ai nevoie de o incarcare. Este curatat sau trebuie sa il ingrijesti putin? 

Odata ce ai verificat situatia, ai planuit iesirea si abia astepti sa te dai pe hoverboard, inseamna ca tot scenariul e complet. Te dai pe hoverboard si te bucuri de zilele insorite si serile calduroase. Deci, pe unde te dai cu hoverboard-ul la inceputul acestei toamne?Super idei

Prea cool ca sa renunti! Cum folosim hoverboard-ul toamna?

A venit vremea ghiozdanelor si a manualelor. Se apropie si cea a gecilor. Dar trebuie sa scoti hoverboard-ul din ghiozdan si sa il depozitezi?

Super idei

5 motive pentru care hoverboard-ul este un cadou cool pentru Crăciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi si odata cu el si febra cadourilor. Te afli de ceva timp in postura de Mos Craciun, dar pe măsură ce timpul trece, ideile se epuizează, mai ales ca nevoile si preferintele copiilor se schimbă constant.