Muzica pentru hoverboard sau cum sa imbini ce iti place

Cu cat calendarul duce inspre iarna, cu atat scad locurile pe unde poti sa te dai cu hoverboard-ul. Zilele in care mergi cu el in parc sunt din ce in ce mai putine. Cand ai, in sfarsit ocazia, parca iti iei si ghiozdanul, pentru ca nu stii cand poate sa ploua. Sau exact geanta de transport speciala pentru hoverboard, daca l-ai cumparat de la MonkeyBoard. Stim ca tot te bucuri de orele cand poti sa te dai cu hoverboard-ul chiar si in fata blocului. Dar, daca tot a trecut vara, ti-ai innoit si muzica pentru hoverboard? 

De ce ne referim la muzica? Pentru ca acum e momentul cand iti redescoperi hoverboard-ul: cauti locuri indoor unde poti sa te dai cu el, iti regandesti hainele pe care ti le pregatesti pentru fuga pe roti si iti aduni prietenii cei mai indrazneti. Asa ca e timpul potrivit sa iti lansam o provocare: hai sa iti dai un refresh la muzica pentru hoverboard cu piese si artisti care suna a proaspat sau, chiar, clasici ai celor doua roti.

Ce muzica pentru hoverboard sa aleg?

Marele avantaj al hover-ului tau e ca te scuteste de casti si fire in plus (si daca ai acel telefon cu casti fara fir, parca stai cu griji sa nu iti cada si sa le calci).

Atunci cand te dai cu hoverboard-ul ai nevoie de ritm. Stii deja asta, mai ales cand te pregatesti de o schema si te bucuri ca te-ai sincronizat cu o toba sau un bas. Stii si ce piese merg mai bine in spatiile interioare, unde sunetul se aude altfel. Dar stii exact ce e nou in telefonul tau? Iata 3 propuneri de muzica pentru hoverboard care sa-ti dea un update la scheme.

1. Trap american

Ai auzit de BIG SHAQ sau stii remixurile dupa piesele lui DJ Khaled? Ca sa mergi la sigur, poti sa te inspiri din canalul de YouTube Trap City, care o sa iti aduca noutati, odata la cateva zile.

Piesele de acolo pot fi si lente, si alerte, depinde cum le alegi. Insa, cu siguranta iti vor da ritmul de care ai nevoie pentru o schema noua pe care sa o exersezi pana la urmatoarea iesire.

2. Muzica electronica

Nu, nu ne referim aici la acele ritmuri chill out, care ar fi mers la o plimbare lunga. Monstercat are des propuneri de piese. S-ar putea ca unele sa te surprinda cu acorduri cunoscute din trap. Insa, cu siguranta vor avea grija sa iti improspateze playlist-ul si sa iti ofere o muzica de care sa te bucuri chiar si daca ai ocazia sa faci o cursa scurta.

Muzica pentru hoverboard trebuie sa fie mereu noua. Asa ca, pe langa canalele tale preferate, studiaza genul muzical si vezi ce noutati ti se potrivesc.

 

3. Rap surprinzator

Stii noile albume ale lui Kendrick Lamar sau Mackelmore? Daca da, atunci putem trece mai departe. Youngboy NeverBrokeAgain este unul dintre cei din noul val care par sa impresioneze. 

Vrei sa fii necoventional? Incearca sa iti gandesti o schema in ritmurile lui Yelawolf. Iti spunem un secret: a lansat un album nou. E posibil si sa vrei sa asculti un cantaret pe care il stii deja. Te poti chiar abona la canalul lui G-Eazy si si sa asculti piesele pe care nu le-ai vazut inca la TV.

Pregateste-ti boxele

Bineinteles, ca sa ajungi la ele, trebuie sa iti verifici intreg hoverboard-ul. Inainte sa iti conectezi telefonul si sa te bucuri de muzica pentru hoverboard, verifica-ti device-ul si ai grija sa fie in totalitate intretinut.

Calatoria pe strazile inca uscate, in zilele insorite sau cursele prin gradinile interioare si salile pe care le-ai descoperit va fi mai proaspata si mai alerta. Alege-ti piesele preferate, fa-ti playlist-ul de muzica pentru hoverboard si hai sa te bucuri de el!

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana
Tech

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana

MonkeyBoard ia cu asalt evenimentul Bucharest Technology Week si il decoreaza cu o prezenta inedita la evenimentul din Piata Universitatii, Bucuresti, intre 18 si 20 mai 2018. Mai exact, completam Tech Expo cu hoverboarduri, biciclete electrice pliabile si o roata electrica – tocmai bune de testat.

Mergi la scoala pe hoverboard?
Super idei

Mergi la scoala pe hoverboard?

Este una dintre cele mai cool metode de a-ti incepe dimineata. Nu mai e nevoie sa asisti la aglomeratia din mijloacele de transport sau sa intarzii pentru ca autobuzul a prins culoarea rosie la toate semafoarele. Hoverboardul este o modalitate cool si eficienta de a ajunge la timp unde vrei sa ajungi. Scoala a sosit cu pasi repezi, iar tu trebuie sa tii pasul cu ea, nu-i asa?