Top 10 locuri din Bucuresti in care sa te dai cu hoverboard-ul

Bun venit, vara torida?! Sau prilej de distractie si sport? Daca te-ai saturat sa astepti mijloacele de transport in comun arhipline, sa ajungi la destinatie transpirat si stresat, poate ca a venit vremea sa iei in considerare achizitia unui hoverboard.

MonkeyBoard, poate cel mai cool magazin de hoverboard-uri si alte gadgeturi de transport la moda, iti ofera o gama variata de modele, in culori urbane, gata de distractie. Pe numele original “two wheel self balancing electric scooter”, hoverboard-ul a devenit cel mai intalnit mijloc de transport printre adolescenti si tineri, care duc o viata plina de entuziasm si adrenalina, dar vor sa atraga si atentia asupra lor.

Un hoverboard este o jucarie super-cool cu doua roti si un motoras de mici dimensiuni, prevazut cu senzori si un computer electronic ce te va tine in echilibru si datorita caruia nu te impiedici daca treci de pe o suprafata plana la una cu mici denivelari.

Cumpara-ti un hoverboard de la MonkeyBoard si sigur te vom recunoaste! Te fotografiem si te facem vedeta in timp ce te distrezi de minune! Practic, hoverboardul chiar asteapta sa pui presiune pe el, la propriu. Nu-ti fie teama sa te urci hotarat pe platforma, apoi sa il indrumi prin miscari catre dreapta sau stanga pentru a vira. Practic, te plimbi oriunde vrei in Bucuresti si nu numai, si imbini utilul cu placutul – mergi oriunde ai nevoie si faci si sport. Cu el poti admira peisajul, dar sa iti odihnesti, in acelasi timp, picioarele.  

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti pe hoverboard

Incepi cu strada pe care locuiesti, apoi, dupa ce prinzi putina incredere in tine, treci la parcuri si alte obiective turistice din Bucuresti. Ia curbele usor si sigur, doar prin inclinare, apoi pune frana si saluta-ti gasca.

Daca nu ti-ai cumparat inca un hoverboard ca sa vizitezi Bucurestiul, ar fi bine sa stii ca acest gadget inovator are multe efecte pozitive asupra sanatatii tale. Mai mult, la MonkeyBoard vin foarte multi parinti care vor sa isi scoata copiii din fata calculatorului si sa ii indemne la miscare, iar noi le oferim cea mai buna optiune – hoverboard. Asta pentru ca imbunatateste echilibrul si reflexele, imbunatateste si postura corpului, muschii sunt in permanenta activati, te ajuta sa pierzi multe calorii (cel putin 900 kcal in 30 de minute). In plus, dai dovada de spirit civic pentru ca protejezi mediul inconjurator - hoverboard-ul nu polueaza deloc atmosfera si este eficient din punct de vedere al energiei folosite. Este si foarte usor de intretinut.

Ca sa nu te mai tinem in suspans, iti prezentam si cele 10 locuri minunate pe care le poti vizita in Bucuresti “calare” pe un hoverboard.

  1. Primul este Parcul Herastrau. Imagineaza-ti 9 kilometri de parcurs in armonie cu natura, vizionand lacul, lebedele si ratele salbatice. In plus, un hoverboard este varianta ideala de a merge in grupul de prieteni. Asa va puteti distra de minune, face selfie-uri reusite care, odata postate, vor atrage zeci de like-uri. Ce poate fi mai bun decat atat?

 

  1. Parcul Tineretului, al doilea loc din Bucuresti pe care trebuie sa il vizitezi pe un hoverboard. Drifturi? Se rezolva! Aici ai piste special create pentru skateboard-uri, pe care le poti folosi pentru giumbuslucuri inedite. In plus, te recreezi la malul apei sau te racoresti intr-o pauza binemeritata cu o inghetata rece. Toate aleile alea se asorteaza foarte bine cu hoverboard-urile noastre, ce zici?

 

  1. Delta Vacaresti, cel de-al treilea loc de vizitat pe hoverboard. Unica in Europa, aceasta delta este locul ideal pentru relaxare si plaja. Vei gasi o multitudine de lucruri de vazut, de la vegetatie, la pasari exotice care au devenit “chiriasii” Vacaresti.

 

  1. Muzeul Taranului Roman, o experienta inedita pe hoverboard. Vezi asezamintele romanesti din cele mai vechi timpuri, retraiesti vremuri consemnate in istorie, iar hoverboard-ul este ideal atunci cand vrei o filmare panoramica asupra intregului muzeu. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la suprafata de rulare pentru ca hoverboard-ul te ajuta sa iti mentii echilibrul chiar si pe piatra cubica. Noi spunem ca trebuie sa incerci si aceasta experienta!

 

  1. Traieste o experienta inedita pe hoverboard in Gradina Botanica. Linistea si privelistea verde crud merita admirate de un gadget super-cool, asa cum e hoverboard-ul. Copacii inalti si aleile te vor provoca la miscare!

 

  1. Baruri si cafenele din Bucuresti la care sa atragi atentia cu un hoverboard. Atatea locuri minunate, unde te poti relaxa si bea o limonada sau fresh de portocale! Mai mult, nu va mai trebui sa cauti un loc de parcare. Iei hoverboard-ul cu tine la masa, iar la momentul oportun pleci stylish ruland pe el.

 

  1. Podul din Parcul Morarilor, o experienta pe care trebuie sa o incerci cu hoverboard-ul! Parca iti spune la ureche “hai,  plimba-te pe aici!”, deci cum sa refuzi o asemenea ocazie?

 

  1. Lacul Morii. Apa cat vezi cu ochii, beton si pante, numai bune sa iti pui in valoare abilitatile in a manevra hoverboard-ul. Poti merge pana la insula si inapoi, te poti distra si relaxa impreuna cu prietenii.

 

  1. Soseaua Kiseleff, hoverboard la viteza maxima. 6 benzi si adrenalina cat cuprinde! Arcul de Trimf si Parcul Herastrau, Casa Presei Libere si Baneasa. Convoaca-ti prietenii la o plimbare plina de adrenalina.

 

  1. Gradina Zoologica. Nu-i asa ca ar fi cool sa vezi cum animalele intorc capul dupa tine, nedumerite de mijlocul tau de transport? Amuzant!

 

BONUS: Un alt loc foarte cool unde te poti plimba este la mare. In Mamaia deja e “fita” sa mergi pe hoverboard si sa te bucuri de briza racoroasa a marii. Incearca, o sa dea dependenta! Chiar si cei mai mici dintre turisti par sa fi invatat schemele, iar acum sunt gata sa ofere adevarate demonstratii celor care fac abia primii pasi.

 

Daca mai ai si alte idei de aventura cu hoverboard-ul, nu uita sa ni le impartasesti. Spor la distractie!

Muzica pentru hoverboard sau cum sa imbini ce iti place
Super idei

Muzica pentru hoverboard sau cum sa imbini ce iti place

Cu cat calendarul duce inspre iarna, cu atat scad locurile pe unde poti sa te dai cu hoverboard-ul.

Iesi la plimbare pe o bicicleta electrica?
Tech

Iesi la plimbare pe o bicicleta electrica?

Cum ar fi ca, in urmatoarele luni, sa le dai un mesaj prietenilor si sa ii chemi la o plimbare pe o bicicleta electrica? Unii dintre ei o sa isi scoata din casa bicicleta electrica proaspat achizitionata, altii vor monta roata pe bicicleta lor preferata. Tu cu ce ai iesi la plimbare?