img

VEZI OFERTELE
MONKEY BOARD

Modalitati de plata

Pentru a achita produsele comandate pe MonkeyBoard.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

1. Plata numerar/ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrarea sau la ridicarea produselor de la sediul MonkeyBoard. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care iti va livra distractie garantata in maxim 48 de ore.

2. Plata cu cardul la ridicarea produselor din magazin

Poti ridica produsele direct de la sediul MonkeyBoard si le poti achita cu card bancar emis sub sigla Visa/MasterCard prin intermediul terminalului POS existent.

3. Plata online cu cardul

Comanda-ti produsele preferate si online de pe MonkeyBoard.ro chiar cu cardul tau personal, in cele mai sigure conditii. Cardurile acceptate la plata de MonkeyBoard sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

MonkeyBoard nu iti va percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactiile tale.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, MonkeyBoard.ro foloseste platforma LibraBank.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, MonkeyBoard.ro foloseste platforma LibraBank.

Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati LibraBank.

In cazul in care cardul personal este asociat unui cont in alta moneda decat LEI, tranzactiile se efectueaza in LEI, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata LibraBank. MonkeyBoard.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Nume firma: Evatech Electronics SRL

Cont lei: RO38INGB0000999906460427, deschis la ING BANK
Cod unic inregistrare: 36864555

MONKEY'S
BLOG

CRACIUN GABRIEL

Am primit hoverboardul in cele mai bune conditii de livrare si arata foarte bine. Pot spune ca este un gadget super cool. Recomand.

ANCA GHEORGHE

Cel mai tare gadget! Super distractiv. Nu imi vine sa ma mai dau jos de pe el.

ROBERT POPESCU

Pe langa designul jucaus, hoverboardul este foarte stabil, usor de folosit si super tare. Nu mi-a luat mai mult de 10 minute sa ma obisnuiesc cu el.

MONKEY'S
NEWSLETTER

Lasa-ne email-ul tau pentru a te invita la distractie in stil creativ. Bucura-te de cele mai fresh oferte! Promitem adrenalina fara spam 🐵!