La MonkeyBoard se poarta reduceri de Black Friday

Daca nu ai inca ACELE roti care sa faca lumea sa stea in loc in timp ce tu te misti in sincron cu melodia preferata, nicio grija, acum poti sa iti indeplinesti dorinta pentru ca avem cele mai mari reduceri la cele mai cool produse!

Black Friday la MonkeyBoard vine rapid si sta mai bine de jumatate de luna, mai exact distractia porneste pe 15 noiembrie si tine pana in noapte, pe 30 noiembrie.

Descopera reducerile

Am pregatit pentru tine hoverboard-uri, kart-uri si biciclete electrice la super preturi. 

Alegerea este a ta. Ori tii ride-ul la pastrare pentru cand se intorc serile calduroase, ori iti exersezi miscarile in alte medii sigure. Poate o combinatie de dans cu scheme pe hoverboard? E noul trend. Stilul iti apartine, noi ne ocupam de preturi.

Care-i treaba de Black Friday?

Hoverboard de 6.5, 8.5 sau 10 inch cu model camuflaj sau graffiti, baterie strong, bicicleta pliabila DAT EV, buna de cursa lunga si de plasat in spatii mici, karturi usor de manevrat, hummer cu roti pneumatice sau combo-uri cu kart si hoverboard, toate la preturi greu de trecut cu vederea.

Iti prezentam doua dintre ele, celelalte oferte le gasesti pe website.

Cine stie, poate acolo se afla chiar si preferatul tau, pe care ti-l doreai de mult timp dar nu ai apucat sa-l faci al tau.

Bicicleta electrica pliabila DAT EV

In mod normal costa 6.999 lei, dar de Black Friday pretul este 1.599 lei! Disponibila si pe alb si pe negru ca sa o poti asorta cu stilul tau.

Hai sa vorbim putin despre specificatiile tehnice:

Pentru o bicicleta electrica nu e grea, cantareste 16 kilograme net, 21 kilograme brut si poate transporta un pasager de pana la 100 kg. O poti depozita fara griji, stransa are dimensiunile de 630 mm cu 300 mm si 500 mm. Anvelopele sunt de 12 inch, iar timpul de incarcare dureaza aproximativ 3 ore.

Sa vorbim totusi despre alte beneficii:

  • 5 viteze electrice, 
  • display LCD care iti arata: viteza de deplasare, nivelul de incarcare al bateriei, numarul de kilometri parcursi si viteza cu care mergi prin oras,
  • baterie regenerabilă: se incarca in timp ce mergi.

Daca vrei sa afli mai multe informatii, pe website gasesti lista si butonul de comanda.

Hoverboard Urban Dream 10 inch

Pretul normal este 2.499 lei, promotia de Black Friday il face al tau cu 699 lei. In caz ca iti doresti unul mai mic, cel de 6.5 inch este si el la mare reducere sau daca hummer-ul este pe lista ta, acum ai ocazia sa il cumperi la mega reducere de pret.

Hover-ul de 10 inch poate sa transporte o persoana care cantareste pana in 120 kg, se inclina la 45 de grade, e rezistent la apa, are lumini LED, bluetooth, se incarca in doua ore si are telecomanda wireless.


Tot ce trebuie. Lista completa a specificatiilor tehnice te asteapta pe website.

Ce-i de facut?

Salveaza data, nu uita, avem reduceri de pe 15 noiembrie pana pe 30 noiembrie!

Alege modelul preferat si profita de preturile mici!

In ritm de graffiti prin jungla de beton
Fun, fun, fun!

In ritm de graffiti prin jungla de beton

Daca te plimbi macar pe jumatate cat o fac eu, sigur ai vazut atatia pereti desenati cu spray si nume, umbre si imagini aproape 3D.

Unde si cum poti sa calatoresti cu hoverboard-ul in 2019
Super idei

Unde si cum poti sa calatoresti cu hoverboard-ul in 2019

Se apropie vara, asa ca ai liber la planuri si idei despre vacanta. Probabil ca vrei deja sa pleci undeva, dar parca vrei si sa petreci suficient timp pe hoverboard. Ce e de facut?