Prea cool ca sa renunti! Cum folosim hoverboard-ul toamna?

A venit vremea ghiozdanelor si a manualelor. Se apropie si cea a gecilor. Dar trebuie sa scoti hoverboard-ul din ghiozdan si sa il depozitezi? I-a trecut vremea? Mai jos gasesti cele mai cool si ingenioase raspunsuri la cea mai simpla intrebare: cum folosim hoverboard-ul toamna?

Ne-am gandit ca nu ai vrea sa te detasezi de hoverboard-ul tau doar pentru ca acum nu mai ai siguranta caldurii de vara. Insa, nici in sezonul de varf al parcurilor nu aveai garantia ca ai parte de zile complet insorite. De ce ar trebui sa renunti la hoverboard acum, la inceputul toamnei? Am pregatit pentru tine cinci activitati care o sa te surprinda si pe care poti sa le incerci oricand.

Deci, cum folosim hoverboard-ul toamna?

1. Testeaza optiunile indoor

Poate sa fie vorba de skate parc-uri acoperite, localuri cu terase interioare sau chiar parcuri cu zone acoperite. Cu putina imaginatie, poti descoperi oriunde un loc unde sa te dai cu hoverboard-ul, chiar daca vremea de afara nu e cea mai prietenoasa.

Sfatul smart: Le poti propune chiar profesorilor o activitate legata de hoverboard-uri in sala de sport sau pe holuri. Poate fi vorba de un campionat, un simplu concurs sau posibilitatea sa iti inveti ceilalti colegi sa se dea pe hoverboard. Totul tine de imaginatia ta!

2. Exerseaza in continuare

Probabil ca stii deja ca ai nevoie de un spatiu generos ca sa poti sa te dai pe hoverboard si sa exersezi si niste scheme. Un hol mic sau o bucatarie inghesuita nu iti vor da idei sau posibilitati ci, mai degraba, sanse sa lovesti ceva. Insa, poti sa te documentezi. Stiai ca, daca intri pe YouTube si cauti hoverboard tricks, iti apar 490.000 rezultate? Le poti descoperi, analiza si poti gasi una care sa ti se potriveasca.

Sfatul smart: Nu uita de siguranta. Analizeaza atent fiecare schema. Apoi, gandeste-te imediat unde ai putea sa o exersezi. S-ar putea sa fie totul mai simplu decat credeai.

3. Prezinta-ti munca

Odata ce ai invatat si exersat o schema noua, e momentul sa treci la nivelul urmator, cel in care o prezinti. Atunci, o sa observi si ca e mult mai usor sa gasesti un loc in care sa le-o poti arata prietenilor, tocmai pentru ca sunteti mai multi care cautati o solutie.

Sfatul smart: Tine de rezerva si cateva scheme pentru care nu ai nevoie de spatiu. Pe acestea le poti arata si parintilor. Bineinteles, nu uita de echipament!

4. Testeaza un hoverboard diferit

Poate ca ai un hoverboard cu roti de 6.5 inch si vrei sa stii de ce unele persoane le numesc pe cele de 8.5 inch off road. Sau il ai pe cel din urma si te gandesti ca e posibil ca un model cu roti mai mari sa iti ofere alte posibilitati. In perioada toamnei, multe produse au reduceri sau cadouri, cum ar fi un spinner pe care il poti darui sau il poti pastra pentru tine. Cauta printre modelele de hoverboard-uri si descopera-ti viitorul device!

Sfatul smart: Roaga un prieten sa iti imprumute pentru o tura un hoverboard diferit de al tau. Fii atent la fiecare detaliu. E posibil ca asa sa incepi primavara urmatoare cu scheme noi, un hoverboard fresh si chef de plimbat prin parcuri!

5. Adapteaza-te vremii!

Stii deja cum sa te protejezi cand mergi pe hoverboard. Probabil ca ai citit cu atentie manualul de instructiuni, articole de pe internet sau, speram, ca ai fost atent la toate sfaturile pe care le-am prezentat pe site si pe pagina de Facebook. Atunci nu va fi o noutate cand iti spunem ca nu poti folosi hoverboard-ul pe ploaie, ninsoare sau daca pamantul este moale. In acele zile, va trebui ca hoverboard-ul tau sa ramana in casa.

Sfatul smart: Adapteaza-te. Poarta echipament de protectie si mergi cu viteza mai mica decat de obicei. Astfel, vei evita frigul. In plus, daca mergi intr-un parc, poti sa alegi zonele care sunt mai la adapost de curent.

Back to hoverboard!

Asta vei spune, cel mai probabil, in fiecare zi insorita. Insa, nu e greu sa invatam cum folosim hoverboard-ul toamna. La final, totul tine de ce iti ofera fiecare zi si cum te adaptezi la ea.

Daca nu, iti recomandam sa recitesti capitolul din manual care iti prezinta conditiile cele mai bune de stocare ale hoverboard-ului.

3 povesti inspirationale despre hoverboard
Fun, fun, fun!

3 povesti inspirationale despre hoverboard

Hoverboard-ul este departe de a fi doar o simpla metoda de transport. Este accesoriul cu care te-ai obisnuit si pe care abia astepti sa il folosesti din nou.

Invata in 10 minute sa mergi pe hoverboard. E simplu!
Tech

Invata in 10 minute sa mergi pe hoverboard. E simplu!

Daca ti-ai facut curaj si ti-ai cumparat deja un hoverboard, iti mai ramane un singur lucru de facut: sa inveti cum sa il folosesti