img

VEZI OFERTELE
MONKEY BOARD

LIVRARE

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va merge la adresa mentionata in comanda in maxim 48 de ore, in functie de ora din zi la care se face comanda in site, si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Exceptie fac perioadele de campanii nationale: Black Friday, Sarbatori de iarna, Paste, unde durata de livrare este influentata de firma de curierat.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta in caz de necesitate.

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 1000 LEI, iar pentru comenzi sub 1000 LEI se percepe o taxa de numai 30 LEI. Livrarile se fac prin intermediul serviciile de curierat rapid Urgent Cargus.

Atentie! In perioadele de reduceri, termenul de livrare al comenzilor poate fi decalat si mai indelungat fata de cel de 48 de ore, insa acesta desigur nu va depasi termenul legal de livrare, de pana la 30 zile de la data confirmarii comenzii.

MONKEY'S
BLOG

CRACIUN GABRIEL

Am primit hoverboardul in cele mai bune conditii de livrare si arata foarte bine. Pot spune ca este un gadget super cool. Recomand.

ANCA GHEORGHE

Cel mai tare gadget! Super distractiv. Nu imi vine sa ma mai dau jos de pe el.

ROBERT POPESCU

Pe langa designul jucaus, hoverboardul este foarte stabil, usor de folosit si super tare. Nu mi-a luat mai mult de 10 minute sa ma obisnuiesc cu el.

MONKEY'S
NEWSLETTER

Lasa-ne email-ul tau pentru a te invita la distractie in stil creativ. Bucura-te de cele mai fresh oferte! Promitem adrenalina fara spam 🐵!