Tot ce nu stiai pana acum despre hoverboard

Crezi ca stii totul despre hoverboard-ul tau? Poate ca te antreneaza sa inveti scheme noi sau ti-ai dat deja seama ca ti-a starnit interesul pentru parcuri mai mult decat orice alt device. Astazi iti aducem informatii surprinzatoare despre hoverboard, pe care suntem aproape siguri ca nu le stiai pana acum.

9 caracteristici impresionante ale hoverboard-ului

1. Cand a fost inventat?

Primul hoverboard a aparut in 1999, multumita lui Dean Kamen, un businessman din New York. El trebuia sa fie un produs care isi izola utilizatorul total de contactul cu pamantul. Aproape ca in filmul Inapoi in viitor. Totusi, exista teorii care sustin ca el ar fi fost inventat in China.

2. Prima vanzare

Primul hoverboard a fost vandut in SUA, in iarna lui 2002. Surprinzator, cumparatorul l-a achizitionat de pe Amazon. Pe atunci, cumparatorul nu realizase potentialul produsului. Nici ca acesta este, in medie, mai rapid decat o veverita.

3. Fanii hoverboard-ului

Printre admiratorii device-ului de transport se numara Jamie Foxx, jucatorul american de baschet JR Smith, fotbalistul Karim Benzema (Real Madrid) si cantaretul Justin Bieber. Foxx nu s-a sfiit chiar sa apara in emisiuni pe hoverboard.

4. Sunt ecologice

Poti sa te dai cu MonkeyBoard-ul linistit in privinta mediului inconjurator. Hover-ul tau nu polueaza si nu are consecinte asupra naturii. Functioneaza pe baza de baterie reincarcabila, astfel, hover-ul este un device ecologic.

5. Necesita mentenanta minima

Comparativ cu alte device-uri de transport, MonkeyBoard-ul nu necesita o mentenanta complexa. Nu ai nevoie sa umfli camere, sa mergi cu el la vulcanizare sau sa ai nevoie de personal de la service ca sa il verifice periodic. Daca totusi ceva se intampla cu el, garantia de 24 de luni pe care ti-o oferim rezolva tot.

6. Pot fi instrumente de dans

Exista oameni care sustin ca hoverboard-urile sunt folosite in dansurile anumitor clipuri, cum ar fi cele ale lui Justin Bieber. Ce putem sa confirmam este ca exista filmari pe YouTube cu hoverboard-uri in roluri principale de concept de dans.

7. Un potential tur de oras

In Chicago exista un serviciu special numit Segway Tour. Participantii isi rezerva locul, apoi pot vedea monumentele orasului, atractii turistice si localuri istorice chiar de pe hover.

8. Nu le poti folosi in avion

Intr-adevar, ele au fost interzise in avioane. dar macar le poti lua cu tine in vacanta. Interdictia a aparut dupa mai multe utilizari ale hoverboard-ului pe spatiul de trecere din lobby-uri.

9. Hoverboard sau segway

In unele tari, hoverboard-ul este numit segway. Altele ii spun, pur si simplu, scuter ce se poate echilibra singur. Insa, denumirile pot sa difere in functie de tara si brandul local care il comercializeaza.

Stii totul despre hoverboard-ul tau?

Crezi ca stii totul despre hoverboard-ul tau? Ai citit manualul cu atentie si ai exersat suficient. Este vremea sa devii acel profesionist care se antreneaza si dezvolta scheme noi.

 

Sezonul hoverboard-urilor din acest an se apropie. Pana cand vei putea merge cu device-ul tau preferat in parc, ai o multime de locuri specializate care te asteapta in oras. Exerseaza in continuare si nu iti pierde iscusinta!

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana
Tech

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana

MonkeyBoard ia cu asalt evenimentul Bucharest Technology Week si il decoreaza cu o prezenta inedita la evenimentul din Piata Universitatii, Bucuresti, intre 18 si 20 mai 2018. Mai exact, completam Tech Expo cu hoverboarduri, biciclete electrice pliabile si o roata electrica – tocmai bune de testat.

Unde si cum poti sa calatoresti cu hoverboard-ul in 2019
Super idei

Unde si cum poti sa calatoresti cu hoverboard-ul in 2019

Se apropie vara, asa ca ai liber la planuri si idei despre vacanta. Probabil ca vrei deja sa pleci undeva, dar parca vrei si sa petreci suficient timp pe hoverboard. Ce e de facut?