Iesi la plimbare pe o bicicleta electrica?

Cum ar fi ca, in urmatoarele luni, sa le dai un mesaj prietenilor si sa ii chemi la o plimbare pe o bicicleta electrica? Unii dintre ei o sa isi scoata din casa bicicleta electrica proaspat achizitionata, altii vor monta roata pe bicicleta lor preferata. Tu cu ce ai iesi la plimbare?

Ne place tehnologia la fel de mult precum ne place sa iti facem transportul prin oras mai usor si mai placut. Cautam posibilitati prin care sa iti updatam plimbarile pana cand ajung la cel mai incantator stadiu posibil. De aceea, iti facem cunostinta cu doua device-uri care vor urca in topul preferintelor tale, odata ce le incerci.


Plimbari peste tot cu bicicleta electrica

Te poti plimba cu o bicicleta electrica nou-nouta, care te salveaza de transpiratia care poate aparea pe drum si iti poate deteriora aspectul hainelor si starea de bine.

In acelasi timp, roata electrica iti transforma bicicleta intr-un device modern, in timp ce iti reaminteste motivele pentru care o preferi. Este posibil ca, in acest moment, sa te intrebi in gand cum e posibil si in ce masura te poti bucura in continuare de pedalat.

  • Poti sa pedalezi in continuare, atunci cand iti doresti sa simti ca ai facut miscare. Functia electrica te salveaza de pedalare in zone dificile si te ajuta sa ajungi la destinatie inainte sa ajungi la destinatie.
  • Atat bicicleta, cat si roata electrica au o baterie ce se reincarca in timp ce pedalezi.
  • Depozitarea este usoara, pentru ca bicicleta electrica poate incapea in portbagaj.  Se pliaza, asa ca va ocupa mai putin loc decat bicicleta clasica.
  • Roata electrica nu va afecta vizibil dimensiunile sau greutatea vehiculului tau preferat de transport individual.
  • La finalul plimbarii, stii cati kilometri ai parcurs si cu ce viteza.

O bicicleta electrica pentru orice fel de plimbare

Bicicleta electrica are un design practic si optimizat pentru cele mai confortabile plimbari. Are aerul acelui vehicul urban modern, care iti ridica hobby-ul la un alt nivel.

Te ajuta sa controlezi cat timp din plimbare vrei sa pedalezi. Asa ca, daca ai nevoie sa ajungi undeva si sa arati impecabil atunci cand parchezi bicicleta, poti sa dezactivezi device-ul si sa reactivezi pedalarea la orice kilometru al drumului.

Bicicleta electrica e cea care nu mai scoate la iveala dezavantajele portbagajului masini. O poti plia, fara sa mai prafuiesti obiectele din jur. Pornesti, activezi si te plimbi.

 

Roata electrica buna de plimbat

Roata electrica este disponibila in patru dimensiuni, iar una dintre ele poate fi chiar cea a bicicletei tale. Din cateva miscari, o montezi si iti conectezi telefonul la aplicatia care o controleaza. Pe parcursul plimbarii, o poti opri si reporni de oricate ori iti doresti.

Poti oricand sa demontezi temporar roata electrica si sa te bucuri de concursuri sau sa mergi la un maraton. Pedalarea este o optiune sanatoasa. Faptul ca o poti controla din roata iti elimina dezavantajele pedalarii in exces – fie ele estetice, sau de oboseala.

La start cu bicicleta electrica

Bicicleta electrica si roata electrica sunt doua produse care aduc tehnologia in lumea plimbarilor tale preferate. Cele doua produse au fost proaspat aduse in Romania de catre MonkeyBoard. Ne dorim sa continuam sa iti punem jungla urbana la picioare si sa te facem sa te bucuri de ea in cele mai inedite moduri.

Nu este nevoie sa alegi intre roata si bicicleta electrica. Le poti testa pe amandoua. Si, apoi, te poti plimba cu o bicicleta electrica proaspata sau cu bicicleta ta preferata, in note de watti.

Mergi la scoala pe hoverboard?
Super idei

Mergi la scoala pe hoverboard?

Este una dintre cele mai cool metode de a-ti incepe dimineata. Nu mai e nevoie sa asisti la aglomeratia din mijloacele de transport sau sa intarzii pentru ca autobuzul a prins culoarea rosie la toate semafoarele. Hoverboardul este o modalitate cool si eficienta de a ajunge la timp unde vrei sa ajungi. Scoala a sosit cu pasi repezi, iar tu trebuie sa tii pasul cu ea, nu-i asa? 

La MonkeyBoard se poarta reduceri de Black Friday
Oferte MonkeyBoard

La MonkeyBoard se poarta reduceri de Black Friday

Daca nu ai inca ACELE roti care sa faca lumea sa stea in loc in timp ce tu te misti in sincron cu melodia preferata, nicio grija, acum poti sa iti indeplinesti dorinta pentru ca avem cele mai mari reduceri la cele mai cool produse!

Black Friday la MonkeyBoard vine rapid si sta mai bine de jumatate de luna, mai exact distractia porneste pe 15 noiembrie si tine pana in noapte, pe 30 noiembrie.