Parcuri din Capitală care te așteaptă pe hoverboard în 2019

Sezon nou, idei noi. După atâtea luni de distracții în casă ori în spații indoor, a venit momentul să îți iei hoverboard-ul la plimbare. În lunile care urmează, poți să profiți de fiecare zi însorită și călduroasă și să te plimbi pe device-ul de transport independent.

Totuși, unde poți să mergi dacă vrei să cunoști oameni noi sau să nu trebuiască să ocolești trecători care te trimit pe o altă stradă? 

Îți propunem 3 skate park-uri din București, unde te poți da cu hoverboard-ul printre oameni cu pasiuni similare cu a ta. Dacă ai fost deja în anii trecuți, poți merge ca să te pui la curent cu schimbările. Dacă nu… orice are un început. Să vedem pe unde se întâmplă adunările celor care practică activități urbane de vară.

 

5 parcuri de bifat în această vară

 

5 parcuri de bifat în această vară

Skatepark Herăstrău

Skatepark Herăstrău are vechime și popularitate. Pe lângă faptul că este cel mai popular din București, are deja 21 de ani. Acolo găsești adolescenți și tineri pe role, skateboard-uri, triciclete și ocazional, biciclete.

Cum ajungi? Intră în Parcul Herăstrău dinspre Piața Chales de Gaulle.

 

Skatepark Herăstrău Doi

Mai ferit de priviri și aglomerație, cel de-al doilea Skatepark Herăstrău începe deja să capete popularitate, mai ales în weekend. Acolo vei găsi rolleri, skateri dar și pasionați de triciclete.

Cum ajungi? Intră în Parcul Herăstrău prin zona complexului cu același nume și caută Roata mare.

Skatepark Tineretului

Skatepark Tineretului

Dacă locuiești în zona Tineretului, atunci probabil că știi deja skatepark-ul din ciment. Acolo, cei cu rolele și skateboard-urile se întâlnesc cu bicicliști și pasionați de plimbări pe device-uri de transport.

Cum ajungi? Intră în Parcul Tineretului pe aleea principală și fă dreapta la fântâna de după Sala Polivalentă.

 

Skatepark IOR

Cei din sectorul 3 sunt încântați de dimensiunile și posibilitățile skatepark-ului din IOR. Acolo te poți bucura și de nocturnă, la lăsarea serii. Te poți limita la zona marcată sau poți să te plimbi prin tot parcul, dacă nu este aglomerat. 

Cum ajungi? Intră în parcul IOR pe la stația de metrou Titan.

 

Skatepark Eroilor

Skatepark-ul din Eroilor are aproape la fel de multă faimă precum cel din Herăstrău. De aceea, este posibil să te bucuri de el mai mult în cursul săptămânii decât în weekend. Asfaltul neted și colorat îl face tocmai bun pentru o plimbare pe hoverboard. 

Cum ajungi? Coboară la stația de metrou Eroilor.

 

O plimbare pe hoverboard?

 

Probabil că deja îți faci planuri legate de plimbările din această vară. Te înțelegem, abia așteptăm următoarele zile tocmai bune de ieșit cu hoverboard-ul. În parcurile de mai sus vei găsi și alți pasionați de plimbat pe device-uri de transport, dar și multă, multă energie.

Deși parcurile sunt dotate cu rampe și alte board-uri, nu uita că acestea sunt destinate roller-ilor. Nu îți recomandăm să folosești device-ul tău preferat altfel decât pe drum drept. Însă, după cum vei observa, acolo sunt și aleile în care te poți da pe hoverboard liniștit, fără griji legate de gropi sau aglomerație.

Mergi la scoala pe hoverboard?
Super idei

Mergi la scoala pe hoverboard?

Este una dintre cele mai cool metode de a-ti incepe dimineata. Nu mai e nevoie sa asisti la aglomeratia din mijloacele de transport sau sa intarzii pentru ca autobuzul a prins culoarea rosie la toate semafoarele. Hoverboardul este o modalitate cool si eficienta de a ajunge la timp unde vrei sa ajungi. Scoala a sosit cu pasi repezi, iar tu trebuie sa tii pasul cu ea, nu-i asa? 

Descopera diferentele dintre un hoverboard original si unul fake
Tech

Descopera diferentele dintre un hoverboard original si unul fake

Descopera diferente intre un hoverboard original si unul fake. Iti oferim sfaturi pretioase si diferente intre un hoverboard original si unul fake pe site.