Parcuri din Capitală care te așteaptă pe hoverboard în 2019

Sezon nou, idei noi. După atâtea luni de distracții în casă ori în spații indoor, a venit momentul să îți iei hoverboard-ul la plimbare. În lunile care urmează, poți să profiți de fiecare zi însorită și călduroasă și să te plimbi pe device-ul de transport independent.

Totuși, unde poți să mergi dacă vrei să cunoști oameni noi sau să nu trebuiască să ocolești trecători care te trimit pe o altă stradă? 

Îți propunem 3 skate park-uri din București, unde te poți da cu hoverboard-ul printre oameni cu pasiuni similare cu a ta. Dacă ai fost deja în anii trecuți, poți merge ca să te pui la curent cu schimbările. Dacă nu… orice are un început. Să vedem pe unde se întâmplă adunările celor care practică activități urbane de vară.

 

5 parcuri de bifat în această vară

 

5 parcuri de bifat în această vară

Skatepark Herăstrău

Skatepark Herăstrău are vechime și popularitate. Pe lângă faptul că este cel mai popular din București, are deja 21 de ani. Acolo găsești adolescenți și tineri pe role, skateboard-uri, triciclete și ocazional, biciclete.

Cum ajungi? Intră în Parcul Herăstrău dinspre Piața Chales de Gaulle.

 

Skatepark Herăstrău Doi

Mai ferit de priviri și aglomerație, cel de-al doilea Skatepark Herăstrău începe deja să capete popularitate, mai ales în weekend. Acolo vei găsi rolleri, skateri dar și pasionați de triciclete.

Cum ajungi? Intră în Parcul Herăstrău prin zona complexului cu același nume și caută Roata mare.

Skatepark Tineretului

Skatepark Tineretului

Dacă locuiești în zona Tineretului, atunci probabil că știi deja skatepark-ul din ciment. Acolo, cei cu rolele și skateboard-urile se întâlnesc cu bicicliști și pasionați de plimbări pe device-uri de transport.

Cum ajungi? Intră în Parcul Tineretului pe aleea principală și fă dreapta la fântâna de după Sala Polivalentă.

 

Skatepark IOR

Cei din sectorul 3 sunt încântați de dimensiunile și posibilitățile skatepark-ului din IOR. Acolo te poți bucura și de nocturnă, la lăsarea serii. Te poți limita la zona marcată sau poți să te plimbi prin tot parcul, dacă nu este aglomerat. 

Cum ajungi? Intră în parcul IOR pe la stația de metrou Titan.

 

Skatepark Eroilor

Skatepark-ul din Eroilor are aproape la fel de multă faimă precum cel din Herăstrău. De aceea, este posibil să te bucuri de el mai mult în cursul săptămânii decât în weekend. Asfaltul neted și colorat îl face tocmai bun pentru o plimbare pe hoverboard. 

Cum ajungi? Coboară la stația de metrou Eroilor.

 

O plimbare pe hoverboard?

 

Probabil că deja îți faci planuri legate de plimbările din această vară. Te înțelegem, abia așteptăm următoarele zile tocmai bune de ieșit cu hoverboard-ul. În parcurile de mai sus vei găsi și alți pasionați de plimbat pe device-uri de transport, dar și multă, multă energie.

Deși parcurile sunt dotate cu rampe și alte board-uri, nu uita că acestea sunt destinate roller-ilor. Nu îți recomandăm să folosești device-ul tău preferat altfel decât pe drum drept. Însă, după cum vei observa, acolo sunt și aleile în care te poți da pe hoverboard liniștit, fără griji legate de gropi sau aglomerație.

De ce este MonkeyBoard-ul o idee atat de buna pentru un cadou de Craciun
Oferte MonkeyBoard

De ce este MonkeyBoard-ul o idee atat de buna pentru un cadou de Craciun

Acest articol este o sugestie si te rugam sa il tratezi ca atare. Acum, ca am incheiat disclaimer-ul, hai sa vorbim despre hoverboard-uri. Este posibil sa nu ai unul si sa te gandesti ca cel mai nepotrivit moment in care l-ai cere parintilor este Craciunul.

Sfaturi despre cum sa iti alegi un hoverboard bun
Tech

Sfaturi despre cum sa iti alegi un hoverboard bun

Citeste cele mai bune sfaturi alegere hoverboard. Informeaza-te din timp si ia in seama sfaturi alegere hoverboard de la specialisti.