3 povesti inspirationale despre hoverboard

Probabil ca ai deja destule povesti despre cum ai invatat sa te dai pe MonkeyBoard hover, cum ti-ai impresionat prietenii cu scheme noi si cum ti-ai dezvoltat propriul stil, pe un traseu preferat. Hoverboard-ul este departe de a fi doar o simpla metoda de transport. Este accesoriul cu care te-ai obisnuit si pe care abia astepti sa il folosesti din nou.

Ca sa iti facem asteptarea mai usoara, iti prezentam trei povesti inspirationale despre hoverboard-uri, pe care probabil ca nu le stiai.

Un roman a dus hoverboard-ul in Cartea recordurilor

Hoverboard-ul apare in Cartea recordurilor ca un device cu putere autonoma, al carui mecanism de functionare implica levitarea. In mai 2015, inventatorul canadian de origine romana Catalin Alexandru Duru a velitat pe un hoverboard-prototip pana la inaltimea de 5 metri. El a calatorit astfel deasupra unui lac, pe o distanta de 275,9 metri.

Recordul a fost doborat un an mai tarziu, pe o distanta de 2.252,4 metri. Insa, inventatorul a devenit cunoscut pentru placa propulsata pe care a inventat-o si care functioneaza pe principiul hoverboard-ului.

2. Hoverboard-ul a schimbat viata unei fermiere din China

Gong Rongniang are 55 de ani, locuieste in China si cultiva legume pe care apoi le vinde. Fermiera obisnuia sa care legume zilnic, iar drumul dura chiar si peste trei ore. Astazi, insa, femeia petrece doar 40 de minute pe drum, pentru ca a primit un hoverboard de la fiul ei.

Gong a primit hoverboard-ul in urma cu trei ani si in circa trei ore a invatat cum sa il foloseasca. Femeia a devenit celebra printre localnicii satului, iar povestea ei a devenit virala dupa ce cativa turisti i-au facut fotografii pe hoverboard.

3. Un hoverboard folosit in fata publicului

Stephen Colbert, gazda emisiunii americane The Late Show si-a facut aparitia in atat de multe ocazii pe hoverboard incat deja si-a capatat porecla de „omul in miscare”. El a intrat in cladirea unde isi filmeaza emisiunea pe hover, iar ceilalti au sugerat ca deja hoverboard-ul este produsul sau preferat.

Una dintre cele mai recente fotografii il prezinta pe Colbert pe hoverboard, pe holul cladirii Rayburn House, in care este biroul politicianului republican Adam Schiff.

Inspiratia vine din pasiune

Hoverboard-ul nu este doar un device, ci si o activitate. Atunci cand te dai pe hoverboard, faci mai mult decat sa te plimbi. Acest device iti poate da atatea posibilitati incat devine inspirational. In cazul fermierei din China, el a fost acel instrument util care i-a imbunatatit viata atat de mult incat a facut-o cunoscuta, i-a mentinut sanatatea, i-a usurat munca.

Inventatorul roman a folosit tehnica si produsul ca inspiratie, ca sa faca istorie pe plan international.

Iar prezentatorul si-a sustinut hobby-ul suficient incat sa fie apreciat pentru ocaziile in care il implica in activitatea lui.

Povestile despre hoverboard-ul tau preferat inca se scriu. Este posibil sa se organizeze chiar si concursuri legate de el sau sa fii chiar tu cel implicat in eveniment. Pe tine care model din colectia MonkeyBoard te inspira?

Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017
Fun, fun, fun!

Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017

Vara aceasta nu trebuie sa ratezi niciunul din momentele frumoase pe care le petreci in aer liber.

Cum poti sa mai folosesti hoverboard-ul iarna?
Super idei

Cum poti sa mai folosesti hoverboard-ul iarna?

Pe cat de aproape e primavara, pe atat pare ea sa intarzie. Daca nu ninge, ploua, iar daca nu ploua, atunci e prea frig ca sa poti iesi cu hoverboard-ul. Ce poti face pana cand o sa poti iesi in parcuri sau chiar pe trotuarul din fata blocului cu hover-ul?