Black Friday la MonkeyBoard: Un weekend cu oferte promotionale de peste 50%

Stiu cum e sa iti placa un model atat de mult incat parca scrie numele tau pe el. Chiar daca ai deja unul, exista modelul celalalt, desenat in culorile tale, cu optiunile pe care le cautai si pentru care abia astepti primavara viitoare. Noi ne-am gandit ca poate vrei sa il testezi inca de anul acesta, chiar si in spatiile inchise. Asa ca ti-am pregatit reduceri de peste 50% la produsele tale preferate. Ce-ar fi sa ai un Black Friday hoverboard-istic?

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta timpului. La MonkeyBoard, Black Friday dureaza un de vineri pana duminica, intre 17 si 19 noiembrie, iar stocul este asigurat. Ti-ai notat datele in telefon? Atunci, hai sa iti arat ce MonkeyBoard-uri am ales, ca sa conduci strazile in urmatorul sezon.

Dar, inainte sa vedem ce poti sa iti cumperi, iti spun si ca ai garantie de 24 luni la toate modelele si primesti cadou un fidget spinner. MonkeyBoard-urile de 6.5 inch includ si o geanta-cadou pe care o poti folosi de fiecare data cand iesi cu hover-ul. Care era desenul sau optiunea de care spuneai?

Modelele de MonkeyBoard-uri pe care le-am redus pentru tine

Hummer: Simte strada la 8.5 inch

Modelele hummer intra in Black Friday cu reduceri de 67%.

Poti sa iti alegi unul dintre cele trei device-uri in culori. Sau poate ca iti place hover-ul negru, simplu. Oricum ar fi, in loc de 2.999 lei, o sa dai pe un MonkeyBoard Hummer 999 lei de Black Friday.

 

Putere de 10 inch cu 68% reducere

Stii de ce iti plac MonkeyBoard-urile cu roti de 10 inch. Ai multe posibilitati, putere in roti, iar alte modele parca nu sunt mai urbane de atat.

In weekend-ul de Black Friday hoverboard-istic, gasesti modelele de 10 inch la pret de 799 lei, in loc de 2.499 lei.

 

Hoverboard-uri rapide, de 6.5 inch, la 690 lei

Mai ai timp sa te hotarasti care dintre multitudinea de modele de MonkeyBoard-uri va face parte din device-urile tale de iesit cu gasca.

Iti stii stilul deja, asa ca poti sa iti alegi unul dintre modelele grafitti sau colorate, care vin cu reduceri de 57%, de la 1.599 lei. Sau iti place sa iti lasi mersul pe hover sa vorbeasca de la sine, iar device-ul tau trebuie sa fie simplu? M-am gandit si la asta, asa ca modelele simple au reduceri de 42%, cu pretul scazut de la 1.199 lei.

Pachetele combo au reduceri intre 59% si 71%

Daca te gandesti deja la locurile unde sa iti testezi MonkeyBoard-ul, am pregatit pentru tine chiar un set intreg. Pachetele combo includ si cate o geanta si un hoverkart si da, sunt disponibile in modelele urbane care n-o sa te lase sa stai intr-un loc.

Hummer cu reducere de 69%

Vrei sa iti asculti muzica preferata in timp ce te dai cu un MonkeyBoard hummer, care sta pe hoverkart?

Ambele vin la pretul de 1.099 lei, in loc de 3.598 lei.

Plimbarea comoda pe roti de 10 inch, la pret mai mic cu 71%

Stii ce inseamna sa te dai cu un MonkeyBoard de 10 inch, mai ales atunci cand modelul tau are niste desene care te fac sa le privesti.

Pachetul combo este la oferta promotioanala de Black Friday de 71%. Il poti lua cu 899 lei, in loc de 3.098 lei.

Odihna de dupa scheme incepe cu pretul de 799 lei

MonkeyBoard-ul de 6.5 inch poate sa fie preferatul tau, mai ales cand le arati prietenilor ce ai invatat nou sau mergeti toti in acelasi loc. Scurte intreceri, discutii despre hoverboard-uri si cate-o privire catre modelul tau. Ati incercat sa va sincronizati muzica, in timp ce sunteti si pe hoverkart-uri? 

Vezi ce poate un hoverboard de 6.5 din pachetul combo si pregateste-te de sezonul urmator. Gasesti modelele colorate la 799 lei, in loc de 2.347 lei, cu reducere de 59%. Si daca iti place mult un anumit model simplu, cauta-l printre reducerile de 66%, nu dupa pretul de 1.947 lei.

Nu iti face griji de confortul de dupa plimbare, ai si geanta la tine.

Mai Monkey de atat suntem doar pe hoverboard

Tu si eu avem ceva in comun. Ne place sa ne dam cu hoverboard-ul, sa experimentam ce poate sa faca, sa mergem cu o piesa pe un traseu si sa sincronizam o manevra cu un bass. Ne bucuram de conectarea prin bluetooth, autonomia de multi km si functiile cu care vine fiecare device. 

Daca ai deja in minte modelul pe care il vrei pentru anul viitor, dar ai vrea si sa vezi putin din ce poate anul acesta, sectiunea de oferte e aproape, la fel ca si schema aia pe care poate ca ti-ai ruga un prieten sa o filmeze. Noi iti oferim MonkeyBoard-ul, iar de restul se ocupa device-ul, odata ce ajunge la tine.

Drumul incepe cu un Black Friday hoverboard-istic!

Iesi la plimbare pe o bicicleta electrica?
Tech

Iesi la plimbare pe o bicicleta electrica?

Cum ar fi ca, in urmatoarele luni, sa le dai un mesaj prietenilor si sa ii chemi la o plimbare pe o bicicleta electrica? Unii dintre ei o sa isi scoata din casa bicicleta electrica proaspat achizitionata, altii vor monta roata pe bicicleta lor preferata. Tu cu ce ai iesi la plimbare?

Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017
Fun, fun, fun!

Cum am gasit cele mai tari metode de distractie pentru vara 2017

Vara aceasta nu trebuie sa ratezi niciunul din momentele frumoase pe care le petreci in aer liber.