In cate feluri poti sa vezi orasul?

Sa ma prezint. Eu sunt Monkey. Ai ajuns aici, asa ca uita tot ce stiai despre mine. Eu sunt dintr-o specie aparte, cea din jungla de beton. Eu am descoperit partea nestiuta si cool a orasului si vreau sa ti-o arat si tie.

Dar intai hai sa iti spun de ce ai nevoie:

  • Fa rost de putin timp, ca sa poti sa explorezi.

  • Ia cu tine si curajul pentru ca s-ar putea sa iti placa.

  • Apoi, ai grija sa ai la tine tot ce ai nevoie ca sa fii cool. Perechea de ochelari de soare nu e obligatorie.

  • Cel mai cool gadget de cand lumea!

Eu am vrut sa fiu cool asa ca m-am uitat la oras si l-am adus la picioarele mele. Apoi, mi-am luat o bucata de tehnologie si am colorat-o. Dupa toate astea, am plecat la plimbare.

Esti gata? Acum poti sa descoperi jungla urbana asa cum o vad eu: mergi fara sa te misti, in timp ce iti controlezi doar miscarea din corp. Poti sa te plimbi si sa descoperi mai mult din jungla in mai putin timp. Si cand tu faci toate astea, ceilalti iti admira modelul unic de hoverboard.

Orasul tau pe hoverboardul tau!

Echipamentul care iti face plimbarea sa fie cool si colorata, in acelasi timp. Nu e nevoie sa inveti sa faci scheme pentru ca simplele miscari in stanga sau in treapta sunt de ajuns ca sa iei o curba. Te-ai prins?

De acum incolo nu mergi sa te vezi cu prietenii doar pe jos si sa te grabesti sau sa intarzii. O sa te distrezi pe drum, iar cand ajungi o sa le povestesti tuturor despre ce ai descoperit. Strazi noi, parcuri. Acum ai traseul tau pana unde trebuie sa ajungi si un motor colorat care te duce pana acolo.

Si sa iti mai spun un secret: odata cu echipamentele cool, iti arat niste modele navy, grafitti, white sau glam. Dupa ce le vezi pe toate, ia orasul “la roata” si descopera-l intr-un mod cool! O sa te sustina un hoverboard care o sa te faca sa vezi ca si un drum pe care il ai de facut in fiecare zi poate fi nou de fiecare data.

Altfel e cu trotineta electrica, recunoaste!

Obisnuiti dintotdeauna cu trotineta clasica, upgrade-ul la trotineta electrica este ceea ce isi doreste oricine. Eu sigur da. Si tu, nu-i asa?

Este varianta cool care te face sa iti controlezi miscarea dintr-un singur picior, ofera viteza si siguranta, propriul echilibru fiind de ajuns pentru a te deplasa. Iar cand nu vrei sa te bucuri de baterie si vrei sa ai momentul tau old school, o poti folosi ca intr-un mod super wow clasic, miscand-o numai folosindu-ti piciorul.

Daca pana acum trotineta electrica era o simpla jucarie, noi iti propunem un device de ultima generatie cu care sa fii invidiat. Pe scurt, trotineta insemna viteza si siguranta.

Hai la o tura cu penny board!

Pana acum a fost skate board-ul clasic. Dar ai vazut cat de cool poate sa fie un penny board? Este usor si facut dintr-un plastic rezistent care aproape ca te cheama in skate park. Poti sa il alegi in culoarea aia funky dupa care o sa fii recunoscut imediat. Eu m-am ocupat inclusiv de roti, ca sa nu te opreasca nici macar o bordura.

Iar daca il folosesti ca metoda de deplasare, cu un ghiozdan la tine il depozitezi imediat cand ajungi la destinatie? Ai sanse mari sa incapa, fara sa te deranjeze.

Fa-ti upgrade la hoverboard 2.0 cu un hoverkart!

Jungla de beton prin care te plimbi inseamna noutate. Azi apare o aplicatie noua, maine un gadget mega cool. Asa ca am gasit si eu un accesoriu care duce hoverboard-ul cu un nivel mai sus, iar pe tine te lasa sa te relaxezi. Si iti prezint… hoverkart-ul!

Echipeaza-ti board-ul, ia loc si bucura-te de show-ul junglei! Dar sa stii ca s-ar putea sa atragi priviri, asa ca iti recomand sa te obisnuiesti cu ele.

Deci, in cate feluri poti sa vezi orasul?

Incepe cu un parc pe care il descoperi fara sa ai nevoie de prea mult timp. Continua cu traseele tale preferate. Ia curbele doar printr-o inclinare si pune frana in acelasi mod, in timp ce iti saluti prietenii. Toate aceste gadget-uri sunt originale, inovative si alese special pentru tine.

Eu ti-am aratat cele mai wow gadget-uri, pe care le poti conecta si la smartphone, le poti lumina si le poti lua la plimbare. Tu controlezi LED-urile, viteza si miscarea. Poti sa iti alegi ce fel de device vrei, sa il accesorizezi ca sa inmultesti privile ce se atintesc asupra ta, sa iti gasesti o geanta de transport cool sau chiar sa faci combinatii intre produse.

Ca sa intelegi exact la ce ma refer, uita-te mai atent prin magazinul MonkeyBoard. Plimba-te prin functiile fiecarui device si vezi ce iti poate da tehnologia. Pentru ca suntem in 2017, dar tu poti sa fii cu un pas inainte. Ramane doar sa alegi pe ce gadget vrei sa il faci.

Ia-ti board-ul la plimbare prin oras! O sa te recunosc imediat.

Black Friday la MonkeyBoard: Un weekend cu oferte promotionale de peste 50%
Oferte MonkeyBoard

Black Friday la MonkeyBoard: Un weekend cu oferte promotionale de peste 50%

Stiu cum e sa iti placa un model atat de mult incat parca scrie numele tau pe el. Chiar daca ai deja unul, exista modelul celalalt, desenat in culorile tale, cu optiunile pe care le cautai si pentru care abia astepti primavara viitoare.

Sfaturi despre cum sa iti alegi un hoverboard bun
Tech

Sfaturi despre cum sa iti alegi un hoverboard bun

Citeste cele mai bune sfaturi alegere hoverboard. Informeaza-te din timp si ia in seama sfaturi alegere hoverboard de la specialisti.