MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana

MonkeyBoard ia cu asalt evenimentul Bucharest Technology Week si il decoreaza cu o prezenta inedita la evenimentul din Piata Universitatii, Bucuresti, intre 18 si 20 mai 2018. Mai exact, completam Tech Expo cu hoverboarduribiciclete electrice pliabile si o roata electrica – tocmai bune de testat.

Am ales sa aratam si sa punem la inspectia trecatorilor produsele cu care vrem sa upgradam piata romaneasca. Mai exact, la standul nostru gasesti culorile, texturile si particularitatile care ne fac unici. Care sunt ele?

Cum sa ne gasesti la Tech Week

Ne recunosti usor, dupa standul de 16 metri patrati care insumeaza tot ce inseamna o jungla urbana amenajata direct in centrul Bucurestiului. Coltul nostru este inedit, contemporan si imbina tehnologia urbana cu natura dinamica. Pentru ca am luat tot ce e bun din fiecare.

Mesajul MonkeyBoard are acum un corespondent vizual, cu un amestec intre plante si licheni, dar si ecrane care iti arata tot ce aduc produsele noastre pe piata si in viata ta de zi cu zi.

Ce iti prezentam la Tech Week

De vineri pana duminica iti punem la dispozitie produsele noastre-simbol, prin care iti transmitem mesajul MonkeyBoard: jungla urbana este acolo ca sa o stapanesti prin cele mai inovative metode.

  • Bicicleta electrica pliabila iti transforma plimbarile in motive noi de relaxare si distractie. Le poti imbina pe cele doua, atunci cand controlezi tot ce tine de mersul pe bicicleta.
  • Roata electrica iti da ocazia sa transformi bicicleta preferata intr-un device revolutionar. Stim ca iti place sa te plimbi si iti apreciezi produsele deja achizitionate. Asa ca iti propunem o cale prin care sa le modernizezi.
  • Hoverboarduri in modelele tale preferate decoreaza standul nostru la Tech Week. Poti sa vezi si sa incerci produsul care poate deveni urmatorul tau device de transport individual. Nu stii sa mergi pe el? Avem experti care te invata.

De ce Tech Week?

Cum puteam exprima mesajul MonkeyBoard intr-un mod mai potrivit decat prin prezenta la un targ care ofera cele mai noi solutii pentru optimizarea vietii de zi cu zi? Vrem ca plimbarile tale sa se desfasoare tot in fiecare zi, asa ca le aducem la eveniment. 

„Te asteptam la Tech Expo pentru ca vrem sa iti prezentam cum arata mesajul nostru, pus intr-un stand complet. Comercializam hoverboarduri, biciclete electrice pliabile si roti electrice ca sa optimizam fiecare aspect, oricat ar fi de mic, al hobby-urilor tale. Nu vrem sa iti spunem, ci vrem sa iti aratam”, au spus reprezentantii MonkeyBoard.

Ne vedem in jungla urbana!

Tech Expo, expozitia din cadrul evenimentului Bucharest Technology Week este targul la care te asteptam ca sa descoperim impreuna cat mai multe despre jungla urbana a lui 2018.

Ne gasesti intre 18 si 20 mai, in centrul Bucurestiului!

De ce este MonkeyBoard-ul o idee atat de buna pentru un cadou de Craciun
Oferte MonkeyBoard

De ce este MonkeyBoard-ul o idee atat de buna pentru un cadou de Craciun

Acest articol este o sugestie si te rugam sa il tratezi ca atare. Acum, ca am incheiat disclaimer-ul, hai sa vorbim despre hoverboard-uri. Este posibil sa nu ai unul si sa te gandesti ca cel mai nepotrivit moment in care l-ai cere parintilor este Craciunul.

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana
Tech

MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana

MonkeyBoard ia cu asalt evenimentul Bucharest Technology Week si il decoreaza cu o prezenta inedita la evenimentul din Piata Universitatii, Bucuresti, intre 18 si 20 mai 2018. Mai exact, completam Tech Expo cu hoverboarduri, biciclete electrice pliabile si o roata electrica – tocmai bune de testat.