MonkeyBoard decoreaza Tech Week cu o jungla urbana

MonkeyBoard ia cu asalt evenimentul Bucharest Technology Week si il decoreaza cu o prezenta inedita la evenimentul din Piata Universitatii, Bucuresti, intre 18 si 20 mai 2018. Mai exact, completam Tech Expo cu hoverboarduribiciclete electrice pliabile si o roata electrica – tocmai bune de testat.

Am ales sa aratam si sa punem la inspectia trecatorilor produsele cu care vrem sa upgradam piata romaneasca. Mai exact, la standul nostru gasesti culorile, texturile si particularitatile care ne fac unici. Care sunt ele?

Cum sa ne gasesti la Tech Week

Ne recunosti usor, dupa standul de 16 metri patrati care insumeaza tot ce inseamna o jungla urbana amenajata direct in centrul Bucurestiului. Coltul nostru este inedit, contemporan si imbina tehnologia urbana cu natura dinamica. Pentru ca am luat tot ce e bun din fiecare.

Mesajul MonkeyBoard are acum un corespondent vizual, cu un amestec intre plante si licheni, dar si ecrane care iti arata tot ce aduc produsele noastre pe piata si in viata ta de zi cu zi.

Ce iti prezentam la Tech Week

De vineri pana duminica iti punem la dispozitie produsele noastre-simbol, prin care iti transmitem mesajul MonkeyBoard: jungla urbana este acolo ca sa o stapanesti prin cele mai inovative metode.

  • Bicicleta electrica pliabila iti transforma plimbarile in motive noi de relaxare si distractie. Le poti imbina pe cele doua, atunci cand controlezi tot ce tine de mersul pe bicicleta.
  • Roata electrica iti da ocazia sa transformi bicicleta preferata intr-un device revolutionar. Stim ca iti place sa te plimbi si iti apreciezi produsele deja achizitionate. Asa ca iti propunem o cale prin care sa le modernizezi.
  • Hoverboarduri in modelele tale preferate decoreaza standul nostru la Tech Week. Poti sa vezi si sa incerci produsul care poate deveni urmatorul tau device de transport individual. Nu stii sa mergi pe el? Avem experti care te invata.

De ce Tech Week?

Cum puteam exprima mesajul MonkeyBoard intr-un mod mai potrivit decat prin prezenta la un targ care ofera cele mai noi solutii pentru optimizarea vietii de zi cu zi? Vrem ca plimbarile tale sa se desfasoare tot in fiecare zi, asa ca le aducem la eveniment. 

„Te asteptam la Tech Expo pentru ca vrem sa iti prezentam cum arata mesajul nostru, pus intr-un stand complet. Comercializam hoverboarduri, biciclete electrice pliabile si roti electrice ca sa optimizam fiecare aspect, oricat ar fi de mic, al hobby-urilor tale. Nu vrem sa iti spunem, ci vrem sa iti aratam”, au spus reprezentantii MonkeyBoard.

Ne vedem in jungla urbana!

Tech Expo, expozitia din cadrul evenimentului Bucharest Technology Week este targul la care te asteptam ca sa descoperim impreuna cat mai multe despre jungla urbana a lui 2018.

Ne gasesti intre 18 si 20 mai, in centrul Bucurestiului!

Super idei

Unde si cum poti sa calatoresti cu hoverboard-ul in 2019

Se apropie vara, asa ca ai liber la planuri si idei despre vacanta. Probabil ca vrei deja sa pleci undeva, dar parca vrei si sa petreci suficient timp pe hoverboard. Ce e de facut?

Tech

Sfaturi despre cum sa iti alegi un hoverboard bun

Citeste cele mai bune sfaturi alegere hoverboard. Informeaza-te din timp si ia in seama sfaturi alegere hoverboard de la specialisti.