In ritm de graffiti prin jungla de beton

Daca te plimbi macar pe jumatate cat o fac eu, sigur ai vazut atatia pereti desenati cu spray si nume, umbre si imagini aproape 3D. I-am vazut cand desenau cu spray si mi se pareau cool. Asa ca am decis sa le fac desenele si mai cool pentru tine.

M-am uitat la ele si am ales cateva. Apoi, le-am pus in gadget-ul tau, ca sa poti sa te plimbi intr-un mod colorat. Stiu ca o sa fii primul om care iti admira hoverboard-ul. Atunci de ce sa nu ai ce privi?

De ce sa incerci sa iti personalizezi board-ul si sa nu iti placa rezultatul? Ai cel putin trei modele care in culori, care in desene si simboluri pe care sa le descoperi si care sa faca din board-ul tau si un accesoriu, nu doar un gadget.

Cu ce se potrivesc board-ul si grafitti-ul?

Si, daca iti place grafitti, atunci o sa stii la ce ma refer cand iti recomand muzica urbana si un ritm de mers pe care poti sa il alegi si sa il schimbi oricum. Smartphone-ul tau are cele mai noi aplicatii, iar tu stii de cele mai tari evenimente si magazine de sport.

Dar jungla ta de beton poate sa aiba centrul intr-un parc sau chiar intr-un skate park. Acolo iti faci aparitia pe doua roti motorizate. Ca sa le manevrezi trebuie doar sa te inclini putin. Ai deja performanta si culoare. Dar gadget-ul tau nu se opreste aici, la fel ca distractiile cu prietenii tai. Asa ca uite cum poti echipa un gadget cum e board-ul, pentru ca al tau sa fie unic:

  • Coloana sonora prin difuzor. Ca sa iti exersezi miscarile, curbele, opririle si mersul inapoi in ritmul tau si sa nu ai doar miscare, ci si muzica.

  • Muzica porneste din bluetooth. Fara sa te complici, dar cu viteza. Tehnologia si-a luat descoperirile si s-a alaturat board-ului tau. Poti sa iti alegi piesa urmatoare in cateva secunde chiar din smartphone.

  • Imagine si lumina. Cum ar fi sa iti controlezi LED-urile din board prin telefon sau sa iti luminezi rmersul pe ritmul pe care il vrei?

Ce mai au in comun?

I-ai vazut pe Wiz Khalifa si Skrillex in timp ce se plimbau pe board? Ei fac muzica aia cool pe care o asculti imediat ce apare. Tot ei au luat jungla la plimbare si nu le-au aratat doar prietenilor, ci tuturor.

Poti sa descoperi tot ce poate board-ul din cateva butoane si sa il faci unic. Ai la dispozitie o telecomanda prin care ii setezi tot ce ti-am spus mai sus. Apoi, personalizeaza-ti gadget-ul asa cum ai facut si cu smartphone-ul. Dupa ce i-ai setat viteza, mixul de lumini si optiunile, il poti arata prietenilor inainte ca ei sa inceapa sa te intrebe daca ai aflat despre tendintele 2017 in materie de distractie.

In tot acest timp, ajungi la destinatie pe doua roti care se echilibreaza una pe cealalta. Iar tu, la fel ca grafferii, o sa poti controla totul doar din corp.

Fa arta pe doua roti!

Ca sa fii tu creativ ai nevoie de accesorii si gadget-uri care sa fie doar ale tale. Sapca, hanoracul, camasa sport sau pantofii sport sunt cele pe care te bucuri sa le privesti si sa le si porti. Acum, tehnologia iti aduce la picioare orasul intreg prin board-ul tau preferat. Ai mau multe modele pe site-ul nostru din care poti sa alegi desenul preferat.

Nu trebuie sa iti iei casti ca sa iti sincronizezi viteza cu ritmul basului si tobelor din piese. Ai un hoverboard care te duce, in mod artistic, pana la locul unde trebuie sa ajungi. Ai grija ca smartphone-ul tau sa aiba bateria incarcata.

In rest, ai nevoie doar de board si sa fii tu insuti!

Prea cool ca sa renunti! Cum folosim hoverboard-ul toamna?
Super idei

Prea cool ca sa renunti! Cum folosim hoverboard-ul toamna?

A venit vremea ghiozdanelor si a manualelor. Se apropie si cea a gecilor. Dar trebuie sa scoti hoverboard-ul din ghiozdan si sa il depozitezi?

In ritm de graffiti prin jungla de beton
Fun, fun, fun!

In ritm de graffiti prin jungla de beton

Daca te plimbi macar pe jumatate cat o fac eu, sigur ai vazut atatia pereti desenati cu spray si nume, umbre si imagini aproape 3D.