Hoverboard hummer


ALTE PRODUSE
Hoverboard hummer

Pastreaza toate punctele tari ale vehiului hoverboard, dar noul hoverboardul Hummer imbina tehnologia avansata de ultima generatie cu un design nou, sportiv, modern si atragator. Hoverboardul Hummer reprezinta un gadget complet pentru toti cei care cauta sa se aventureze pe cararile neamenajate ale junglei de beton.

Hoverboardul hummer are buna capacitate de adaptare pe orice tip de traseu, la orice altitudine si pe orice vreme.

Noul hoverboard Hummer se lauda ca strabate jungla de beton cu ajutorul rotilor pneumatice mari de 8,5 inch - 22 cm si cu o autonomie de 20 de km. Fiind unul dintre cele mai practice si ieftine hoverboarduri, Hummer este destinat distractiei si navetei zilnice prin orice locuri ale junglei de beton.

Hummer este un hoverboard cu puterea de a te transporta cu usurinta oriunde doresti sa mergi. Dornic sa calatoreasca, acest hoverboard hummer plin de energie, va fi fericit sa te poarte pe cararile junglei de beton.

img
OFERIM:
img

GARANTIE 24 LUNI

Profita de avantajul oferit de Monkey la toate produsele electrice achizitionate!

img

SERVICE REPARATII

Efectuam servicii de diagnosticare si reparatii hoverboard chiar si pentru produsele cumparate din alt magazin.

img

LIVRARE GRATUITA

Comanda de minim 1000 lei si nu platesti transport. Oriunde in tara, in 48 ore. Totul pentru distractia ta!

Inovatie in tehnologie cu hoverboard hummer

Hoverboardul Hummer, are o constructie sigura si impunatoare, astfel ca nu reprezinta niciun pericol pentru amatorii de senzatii cool. In plus, are in dotare numai componente de buna calitate. Urca pe cele mai noi si tari hoverboarduri hummer si simte viteza, adrenalina si placerea de a explora jungla urbana. O singura cursa pe hoverboardul hummer te face sa simti ca acest gadget s-a nascut pentru a-ti oferi toata distractia si momente de relaxare de care vrei sa ai parte.

Fi in pas cu tehnologia de ultima generatie in materie de gadgeturi si achizitioneaza-ti cel mai cool model de hoverboard, hummer. Hoverboardul hummer, iti ofera o multitudine de avantaje.

Hoverboardul hummer este un mijloc fantastic de deplasare prin agitatia orasului in care locuiesti, nepoluant si care nu are nevoie de combustibil pentru a functiona. In plus, hoverboardul hummer este foarte usor de depozitat si transportat.

Noul Hummer: prin excelenta, hoverboardul dedicat distractiei:

  • Timpul de incarcare al bateriei hoverboardului hummer este 2 - 3 ore;

  • Viteza maxima a hoverboardului este de 18 - 20 km/h;

  • Mult mai stabil, de incredere, performant si mai inteligent;

  • Limita de greutate este de 140 kg;

  • Hoverboardul hummer este robus si usor de pilotat;

MONKEY'S
BLOG

CRACIUN GABRIEL

Am primit hoverboardul in cele mai bune conditii de livrare si arata foarte bine. Pot spune ca este un gadget super cool. Recomand.

ANCA GHEORGHE

Cel mai tare gadget! Super distractiv. Nu imi vine sa ma mai dau jos de pe el.

ROBERT POPESCU

Pe langa designul jucaus, hoverboardul este foarte stabil, usor de folosit si super tare. Nu mi-a luat mai mult de 10 minute sa ma obisnuiesc cu el.

MONKEY'S
NEWSLETTER

Lasa-ne email-ul tau pentru a te invita la distractie in stil creativ. Bucura-te de cele mai fresh oferte! Promitem adrenalina fara spam 🐵!